tabii ki veriyim ilk önereceğim dizi Doctor Who olur belki duymuşsunuzdur 1963 1964 den beri devam eden bir seri. 1. ve 2. seri olarak ayrılıyor. 2005 sonrası...
Jack ryan izledim house of the dragon izledim game of thrones ilk bölümü açmıştım bazı sahneler çok rahatsız etti 10 dakka izlediysem 5 dakkası bahsettiğim...
Game of Thrones: Böyle bir şah eseri izlemediğin için çok şanslısın. Sadece finali kötü. onun harici çok sarıyor.
House of the Dragon: GOT devam dizisi...
bence izleyin bunlar diger animeler gibi degiller bende cok anime izlemiyorum zaten attack on titan bircok insana gore hollywood dizileri seviyesinde ben...
Lupin diye bir dizi bulabildim o isimde. Oda yorumlara baktım gerçek arsen lupin değil onun hayranını hikaye alıyormuş sanırım
1735403332
Sizin ısrarınıza...
İsimlerini olsun falan çok doydum da içimden gelmiyor anime izlemek
1735402909
İzledim çok durağan dizileri sevmesemde sarıyor. Yeni sezon beklemek vs bu...
Pek riske girmek istemiyorum ama olurda yapacak ya da birine yaptıracak olursam hangi fanı almam lazım. Geceleri 8 saat falan kapalı kalıyor sabah işe...
Sessiz fan kullanabilirsin. Elektrik kablosunu sök, arka taraftaki sarı akü sigortasını çıkar devredeki tüm enerjiyi kesmiş olursun. Online UPS lerde fanlar...