Maillerini kontrol et. Spam klasörüne düşmüş olabilir. Satıcı Lacivert bilgisayar ise sorun yaşamazsın. Bir de belki sipariş henüz onaylanmamış olabilir...
Ömür boyu lisans için 650TL olduğu için uğraşmamak adına aldım ama bi dönüş alamadım hala. Saat geç olduğu için muhtemelen telefonla desteğide şuan kapalı
IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne...
Buffy The Vampire Slayer
Angel
Sabrina (Netflix)
Sabrina The Teenage Witch
You
Barry
Sweetpea
Arrow
Smallville
Superman & Lois
Lucifer
The Rookie
The...
Valla helal olsun yarım saat önce baktım bi pantalon hoşuma gitti ceketi ile beraber fiyatı 750TL falandı bi düşünem dedim çoktan bitmiş. Yok etmişler maşallah
Keşke uygulama daha ayrıntılı güzel olsaydı böyle şeyler için. Bi de ben yükledim uygulamayı bağlanmadı mail attım farklı versiyon gönderdiler şuan onla...
hocam mesela windows modda değilse altf4 yapamıyorsunuz en basidinden fn+w basılı tutun zaten bi süre sonra bi iki ışık yanıp söner anlarsınız bazen kendi...
fn b ile dolu olduğu yere kadar yeşil yanıyor bende 3 4 gündür 100 gösteriyor klavyenin kendi üzerinde gösterdiği şarj seviyesi allaha emanet ben telefona...
Evet öyleymiş çıkardım şuanda gösteriyor. Window mod vs nasıl oluyor nasıl anlıycam. Window moda ne işe yarar vs olabildiğinde özet geçer misin
1735755271...