Bide Corsair Vengeance DDR5 16GB 6000MHZ Ram kullanıyorum İ3 14100F 4800 destekliyormuş en fazla sanırım acaba bu ikisi de maksimum 4800 mhz mi destekler?
Şuan İ3 14100F ile kullanıyorum maalesef darboğaz yapıyor bu yüzden i5 14400f ve i5 12600kf arasında kaldım darboğaz sorununu çözmek için sizce hangisi daha...
Evet hocam ps5 de var bende pcde aynı oyunları rtss yükleyip framerate kısmını 60 yaptığımda aynı konsol gibi sabitliyor framerate'i. Şuan mesela Resident...
İade eder de biraz zaman geçirtiyor, bekletiyor,, paranın bir kısmını kesmek için. Merak etmeyin, en kötü ihtimal paranın yüzde yetmişbeşini geri alırsınız.
10 Şubat tarihinde Xbox üzerinden banka kartımla 449 TL tutarında satın aldığım Xbox Game Pass aboneliğini aynı gün içinde iade ettim. Buna rağmen üzerinden...
Valla öyle hocam allahtan ilk aldığım çakma ram 2x8 i 900 TL'ye almıştım zamanlardan önce anakart işlemci ram olarak çok zararım olmadı sattım bilgisayarcıya...
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi sahtesi olacağı hocam. Artık insan ne yapacağına şaşırıyor bir bileşeni alsan bir dert almasan başka bir dert. Kendi...