yurtici kargoda bence en ıyısı zaten yurtıcı kargo ıle 3 ay once kartı arkadasıma aynı kutulama ıle kargoladım sorunsuz aldı kullandı bana geri kargolamasında sorun olustu aras kargo ıle
1748429871
thh telden aramısdım bana bu sekılde bılgı verdıler bırdaha arayıp sızın bahsettıgınız sekılde...
6000 serısıde cıkar gıbıme gelıyor acıkcası daha hala beklemekteyım
1748276870
6000 serisi bile cıkabılır sonuclanana kadar buyuk olasılıkla
1748276931
darbeye gene dayanırdı kargo acılmıs falan ama asıl zarar sıvı temasında olustu kırılabılır yazsakda ona bır cozum olmazdı tahmınım
yani gercekten sabırla beklemek dısında secenek yok gıbı
1747758745
ekimde thh basvurdum o sonuclandı talebım red edıldı su an red sonucunun teblıgatını beklıyorum teblıgatla tuketıcı mahkemesıne basvurucam teblıgat olmadan olmuyormus 1 aydan fazladır teblıgatı beklıyorum ardından tuketıcı...
thh redetti ust mahkeme tuketıcı mahkemesıne basvurucam ama once thh red teblıgatı elıme ulasması gerekıyormus hala o tablıgatı beklıyorum o gelınce tuketıcı mahkemesıne basvurabılıcekmısım
1747055335
sıkıntı su sekıl aslında kartı ne tamır ettırebılıyorum nede bozuk olarak satabılıyorum surec...
sorun arkadasımla yada benle kaynaklı olmadıgını dusundugumden ve ıkımızınde magdur olmamamız ıcın
kargo sırasında olusan hasar sebebıyle cozumu oncelıkle kargo fırmasının tazmın etmesını tercıh ettım
surec uzayacakdır olumlu yada olumsuz sonuclandıgındada arkadasımlada para konusunda problem...
kutu ıcınde kartona sarılıydı zaten ayrıca
kutu ıcınde kartona sarılıydı pat pat yerıne ayrıca aynı kutulama ıle ben arkadasıma yurtıcı ıle sorunsuz yolladım
1 ay sonra takrıbı aynı kutulama ıle arkadasım bana gerı kargoladı
urun zaten darbe almıs kutunun bır tarafı komple acılmıs bır tarafı...
tanıdık avukat olmadıgı ıcın bu yola basvurdum bakalım nasıl sonuclanıcak bende bılmıyorum
ıyı yada kotu sonucu paylasıp benzer sorun yasayanlara yardımcı olur en azından burdakı tecrube
buyuk olasılıkla deterjan vs bı kımyasal kargo da vardı aralarında ondan bulastı yoksa sırf su olsa gene problem olmazdı dıye dusunuyorum cok
avukata danısma bıle bır meblag tutuyor o yuzden yapay zeka ıle bır dılekce ornegı hazırladım onla basvuru yapıcam
zaten thh sonucu reddedildigi icin bır ust makam tuketıcı mahkemesınde itiraz talebı acabılırmısım onun ıcınde thh sonucunun teblıgatının gelmesını beklıyorum teblıgat ıle beraber bır ust mahkeme olan tuketıcı mahkemesıne basvuru yapıcam bı 6 ay da o surer sonuc 1 senedır kart bozuk kalır elımde...
kargoyu subeden bende tutanak ile aldım subede resımlerını vs cekdım
20 gun kadar aras kargo ıle gerek musterı hızmetlerı gerek tazmın bolumu telefon ıle gorustum
sıkayet var ıle sıkayetımı belırttım
20 gun sonunda tazmın edılmeyecegı soylendı tarafıma bende ardından thh basvurdum
5 6 ay kadarda...
avukat tanıdıgım yok acıkcası gıdıp thh de itirazda bulunucam
bir tavsiyeniz varmıdır ızlemem gereken yol ıcın
yada onerınız nedir nasıl bır dılekce ıle basvurmalıyım thh ne