İyi forumlar 3-4 aydır valorant oynarken oyundan atma sorunları yaşıyorum sorunu internette yaşayan kullanıcılar çözüm olarak xmp seçeneğini kapatmış biostan bu galiba bildiğim kadarı ile ram hız aşırtması yapıyor.
fakat ben cihazımda 2 saattir hız aşırtmayı bulamıyorum biosumda overclock...
İyi forumlar 3-4 aydır valorant oynarken oyundan atma sorunları yaşıyorum sorunu internette yaşayan kullanıcılar çözüm olarak xmp seçeneğini kapatmış biostan bu galiba bildiğim kadarı ile ram hız aşırtması yapıyor.
fakat ben cihazımda 2 saattir hız aşırtmayı bulamıyorum biosumda overclock...
iyi forumlar c# form uygulamasında mysql ile veri tabanını bağlıyorum düşük boyuttaki veritabanlarına bağlanabiliyorum fakat
2gb lık veritabanını bağladığımda programı açamıyorum bile başka bir yolu var mı yüksek boyuttaki veritabanını bağlamamın
Attiny 85 usb ardunio aldım.
Fakat ardunio ide den kodları yükleyemiyorum.
plug in the device yazısından sonra porta attiny85 i takıyorum kod yüklenmiyor ve taktığım anda usb aygıtı tanınmadı hatası alıyorum windowsta.
Butona ilk basıldığında isim yazdırsın
butona ikinci basıldığında soyisim yazdırsın
sonra sınıf sonra numara yazdırsın istiyorum
1666366901
sağolun hocam deniyorum teşekkürler
hocam bakın şimdi
multiline textbox boş olarak açılacak programda programı çalıştırdığımda textbox a yazacağım veriler şunlar;
1.satır = isim
2.satır = soyisim
3.satır = sınıf
4.satır = numara
alt alta farklı satırlarda programı çalıştırdığımda yazacağım.
ardından ilk butona tıkladığımda textbox...
ya demek istediğim çalışan bir programım var form da ben bu programda butona basıldığında 1 defa çalışması yerine sürekli çalışmasını istiyorum
sürekli olarak çalışacak ben butona basıp durdurana kadar
c# form da bir program gelistirmeye calistim program calisiyor buton ile etkilesime giriyorum program 1 defalığına mahsus calisiyor fakat benim istediğim yani yapmaya calistiğim
butona bastıgımda programın sürekli olarak durmadan calismasini istiyorum örnek veriyorum thread ayarı eklerim...
gtx 1650 GDDR6 4GB 16GB 3200MHZ RAM 10300H İ5 İŞLEMCİ
ONLİNE OYUNLARDA ACAYİP DÜŞÜK FPS ALIYORUM.
VALORANT 80FPS GÖRDÜĞÜM OLDU ÇILDIRIYORUM BİDE GEREKSİZ YERE PİNG SIKINTISI VERİYOR SADECE VALORANTTA OYUNDAN FALAN ATIYOR.
AYARLARI EN DÜŞÜĞE ALDIĞIMDA DA AYNI FPS GÖRDÜM EN YÜKSEKTE DE.
FORTNİTE...