Aynılarını yaşadım hocam bende bi termal macun değiştim şuan bilgisayar baya sıcak çalışıyor kaç kere fan söktüm taktım sonra klimayı açtım sorun çözüldü yapıcak bir şey yok artık bu yaz sıcağında böyle ısınabiliyor pc ler
Little nightmares 2 1 dolar : bende bu indiri de aldığım ve oynayıp beğendiğim bir oyun
Bayonetta 6 dolar: eğer hiç oynamadıysan hem türü tanımak için falan güzel bir oyun efsanevi bir hack and slashdir
Trepang 2 7.5 dolar: baya iyş saf bir aksiyon oyunu
Halo masterchief collection 10 dolar...
Selam hocalarım ben banishers ghost of new eden oynarken bu hatayı alıp duruyorum sürekli oyunjn sonun azar zor geldim bu nasıl geçer ekran martı sürücülerim güncel bu arada
Oda biraz sıcak oluyor tabi haliyle klimayı açınca sıcaklıklarda oldukça düşüyor bilgisayarı kullandığın zamandan beri hiç 90 a ulaştığını görmedim saüolun yanıt için
Hocam fanı 4 kez söküp taktım son yaptığında doğru yaptığımı düşünüyorum iki tanesinden net bir ses gelmesede oturdu diye düşünüyorum kasanın eski fotoğraflarına baktığında vidalarkn konumları aynıydı ayrıca fanı böyle oynattığımda falan hiç titremiyor taş gibi duruyor.
1751577612
Sağolun hocam...
İntel i3-12100f kullanıyorum stok fan takılı üstünde hemen hemen 1 ay kadar önce wipaste c2 adlı macunu uyguladım yanı macun yeni havanın sıcak olmasınıda göz önünde bulundurursak sizce bu sıcaklıklar normalmi gece falan fan sesi rahatsız edici olabiliyor
Sıcaklıklar:
Banishers ghost of new...