İntel i3-12100f sıcaklıkları normalmi?

Hocam fanı 4 kez söküp taktım son yaptığında doğru yaptığımı düşünüyorum iki tanesinden net bir ses gelmesede oturdu diye düşünüyorum kasanın eski fotoğraflarına baktığında vidalarkn konumları aynıydı ayrıca fanı böyle oynattığımda falan hiç titremiyor taş gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıcaklıklar normal hem yaz aylarındayız hemde stok fan kullanıyorsun
Sağolun hocam

13400f kullanıyorum stok fanı ile 80 i su sıcakta çok nadir geçiyor.
Bu sıcaklıklar sıkıntılımı hocam nedeni ne olabilir

Normal değer. Bu arada "-mi" Ayrı yazılır

Hocam fanı 4 kez söküp taktım son yaptığında doğru yaptığımı düşünüyorum iki tanesinden net bir ses gelmesede oturdu diye düşünüyorum kasanın eski fotoğraflarına baktığında vidalarkn konumları aynıydı ayrıca fanı böyle oynattığımda falan hiç titremiyor taş gibi duruyor.

Sağolun hocam

Bu sıcaklıklar sıkıntılımı hocam nedeni ne olabilir
Hepsinde çevirdikten sonra üstüne bastirdiginizda 4 vidanın da tiz bir ses gelmesi lazım. Elle kontrol etsenizde, sağlam gibi dursa bile oturmayabilir. Eminseniz oda çok sıcak olabilir. Kasa ve hava akışı az olabilir. 90 a kadar sorun değil 90 uzeri sıkıntı full yükte.

Hepsinde çevirdikten sonra üstüne bastirdiginizda 4 vidanın da tiz bir ses gelmesi lazım. Elle kontrol etsenizde, sağlam gibi dursa bile oturmayabilir. Eminseniz oda çok sıcak olabilir. Kasa ve hava akışı az olabilir. 90 a kadar sorun değil 90 uzeri sıkıntı full yükte.
Oda biraz sıcak oluyor tabi haliyle klimayı açınca sıcaklıklarda oldukça düşüyor bilgisayarı kullandığın zamandan beri hiç 90 a ulaştığını görmedim saüolun yanıt için

Geri