Hocam xpg de kronik sorunlar var biostan ayarlanmıyor falan diyorlar ama şans meselesi olarak mi genel mi bilmiyorum.Aşşağıda yazacağım yorum bu ürün için de geçerli.
Hocam 25k buna vermek yerine 5-6 daha ekleyip cl28 trident z royal 6000mhz almak daha mantikli değil mi? hem estetik olarak çok...
Cidden öyle kasanın son ssd ve ram eksiği kaldı ne alacağıma karar veremiyorum xpg'ler kronik deniyor diğerlerinin de tipi çok garip geriye birtek bu kalıyor ama 30k çok geliyor ya
Merhabalar.Ryzen 7 9800x3d işlemci için expo kullanacağım 6000mhz ram arıyorum araştırmalarıma göre bu mhz'nin üstü pek stabil değil.Bu ram'i buldum ama fiyat olarak biraz tuzlu gibi geldi.Beyaz sistem topluyorum fakat sanırım rgb olarak beyaz ram mevcutsa atabilirsiniz yoksa sanırım...
Merhabalar.Kısa bir süre önce sistem toplama üzerine bir konu açmıştım, sipariş verdiğim parçalar elime geçti.Şuan için sadece Ram, SSD, Ve sıvı soğutucu arıyorum.Beyaz sistem topladığım için ekran kartı hariç kalan parçalar ağırlıklı olarak beyaz.Buna istinaden 360mm maks 15-17 bin TL'ye kadar...
x870a orus elite'ye ne dersin? Ryzen9800x3d 9070xt sisteme b850 hafif kalır gibi geliyor
asrockta 800 serilerinde cpu'ya zarar verme muhabbetleri var asrock pek içimi açmıyor hocam.Tesekkurler ayrica daha iyileri sizin olsun :)
Merhaba. Beyaz sistem topluyorum, bu ikiliye beyaz sağlam anakart önerilerinize ihtiyacım var. Ayrıca sistemin uyumluluğunu yorumlarsanız sevinirim.
SSD: Alınacak.
Anakart: Almayı düşündüğüm
Ekran kartı: Sapphire RX 9070 XT Nitro+ & veya Pure.
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D tray 5.20GHz 96MB...
Hocam merhaba, Beyaz sistem topluyorum güncel olarak;
GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7 Ice
Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice
ASUS X870 MAX GAMING kartları arasında kararsızım.x870 ve "e" modeli arasında 10k oynuyor.Kartlardan hangisi tercih edilmeli? 10k fark ile x870e almak mantıklı mı sizce ?
Merhabalar.Beyaz sistem topluyorum.Anakart olarak şuan aşşağıdaki sisteme düşündüğüm kart "ASUS X870 Max Gaming WiFi7" diğer parçalar aşşağıdaki gibidir.Beyaz ve güçlü anakart önerilerinizi bekliyorum.Eğer x870 alınabilirse direkt alacağım.
SSD : Seçilecek
Kasa : Asus TUF Gaming GT302 ARGB...
9070xt, nvidia 5xxx serisinde sıçtı açıkçası.Ben 4k oynıyım dlss fulliyim bilmem ne açıyım uğraşıyım yok yapay zeka ekliyim bilmem ne tarzı şeylerle uğraşmak istemiyorsan, render mender iş ile ilgili bişeyler kovalamıyorsan 9070xt saf güç olarak tercih edilebilir.Kendimde şuan sistem topluyorum...
Daha once de atmisti bir arkadas sevilen bi ram sanirim, anakart tarafinda tavsiyeleriniz nelerdir? Attigim asus anakart mantikli mi yoksa 650 tomahawk veya 850 tomahawk mi alinmali?
Varsa arkadaşlar yazsın, ssd'yi düşürmek çok bir fark yaratmayacaksa 850'ye geçmeye de mantık yok ama 1 kere alacağım sonuçta, şey diye düşündüm 3k daha verip aldığım gen5'i takarım ama nesil farkı çok etkilemiyorsa 650'de kalabilir