90 Bin TL sistem önerisi

sıvı soğutucu bende lt720 360mm var onu da önerebilirim
anakart b650 tomahawk al
gen 4 ssd al gen 5 yerine de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1765225729559.webp
1765225765386.webp

Onu da bir kenarda düşünüyorum duruma göre değişiklik yapabilirim.Geri kalanı için durum nedir sizce ?
attığın psu prime serisi önerildiğini daha önce hiç duymadım yusuf hocam uğrarsa o daha iyi biliyor cratos önerir muhtemelen zaten ya da high power 850w

sıvı soğutucu bende lt720 360mm var onu da önerebilirim
anakart b650 tomahawk al
gen 4 ssd al gen 5 yerine de

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

attığın psu prime serisi önerildiğini daha önce hiç duymadım yusuf hocam uğrarsa o daha iyi biliyor cratos önerir muhtemelen zaten ya da high power 850w
b650toma bu sisteme yeterli mi yoksa 850'ye uplamalımıyız? arada 3 bin oynuyor

b850 tomaya 300w işlemcilerden falan takabiliyosun diye biliyorum ilerde gen 5 ssd takarım falan demiyosan gerek yok bence daha iyi bilene sormak lazım
Varsa arkadaşlar yazsın, ssd'yi düşürmek çok bir fark yaratmayacaksa 850'ye geçmeye de mantık yok ama 1 kere alacağım sonuçta, şey diye düşündüm 3k daha verip aldığım gen5'i takarım ama nesil farkı çok etkilemiyorsa 650'de kalabilir

Konuya göz at sadece PSU degistir tabi Rami o fiyata 32 olanı bulursun şuan sade ve tabi beğenmezsen kasayı yada daha iyi sıvı soğutma alabilirsin

Konuya göz at sadece PSU degistir tabi Rami o fiyata 32 olanı bulursun şuan sade ve tabi beğenmezsen kasayı yada daha iyi sıvı soğutma alabilirsin

Hocam benim attığım sistemle alakasız biraz sanki, ramleri'de çözdük gibi geriye anakart kararı kaldı sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,406
Üyeler
188,102
Son üye
Hinowa_Rhinedottir
Geri