120 Bin TL Toplama PC

Anladım arkadaşlar. Peki kasa seçiminde psu alırken boyutlarina bakmamız gerekiyor mu? Yoksa her psu her kasaya uyuyor mu?

Anladım arkadaşlar. Peki kasa seçiminde psu alırken boyutlarina bakmamız gerekiyor mu? Yoksa her psu her kasaya uyuyor mu?

genelde uyuyor ama bi sorun siz hocam foruma almadan once veya direkt kasa + psu onerisi diye konu açın kullanacagınız parcaları atın yeterli

Tamamdır hocam sağolasin. Kesinlesince atarım ben

X870 den daha iyi sadece X870E var ondan daha üstü yok zaten. Tabi bence çipset o tek başına belirleyici bir şey değil anakartın genel desteği iyi ve VRM tarafı sağlam olsa avantajına olur.

Mesela şu çipsete bakınca kötü gibi duruyor ama pratikte çoğu X870 anakarttan hatta bazı X870E anakartlardan bile iyi destek sunuyor.
X670e almak sana yetecektir. X870'e kasmaya hiç gerek yok.

Aynı fiyat?

Bu arada ben olsam x870e alır geçerdim. Ama konu sahibinin bütçesi kısıtlı. O yüzden bütçeye uygun olarak uygun fiyatlı alternatiflere gitmeyi düşündüm.
Hocam bütçe kısıtlıda anakart öyle ahım şahım fiyat oynatmıyor. 3-4 bin oynuyor. Bir de stabil ileriye yönelik olan bir parça olunca anakartı iyi model alırım mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,623
Üyeler
189,882
Son üye
urxs
Geri