düz 1650 kulanıyorum 60fps ustu akıcı oynatıyordu rdryi ayarları cok hatırlamıyorum ama lowda acar 60fps cyberpunkda mide yakın ayarlarla oynatır 60fps yine onun dışı oyunlardada en güncel oyunlar hariç 30-60 fps görürsün sanırm
ben benımkilerden memnunum ama 3k ya cıkabiliyorsanız daha iyi modeller vardır klavye tarafında elbet mouse baya iyi ama fiyatına gore onu kesin oneririm logitech superlighta yakın mi mouse 8k hz haric
atk a9 plus ve mad68he kulanıyorum ikisindende memnunum fp ler baya ama w60 kulanan bazı kişiler şikayet ediyor ışığından dolayı mad68de de tuşlar ufaktan hareket ediyor sizi rahatsız etmeyecekse mad68 veya mad60 alın bence mouspad olarakda wraithdekiler gereksiz pahalı klassegear veya xrades...
iş yerini bilmemde bizim mahalleye altyapı yapıldı 6 ay önce falan dükkanlara verildi fiber binaların hiçbirine verilmedi herkesde farklı bisey dedi gelip kabloları döşeyen adam 1 2 aya gelir dedi gelmedi 1 2 hafta önce aradım 1 yıla anca gelir dedi şubeye gitm ordada sene sonuna kadar gelir...
hocam asusun fiyatlar cok şişirme geliyor normalde asus almak isterdım de ekstra 5k da markaya vermek istemiyorum bi ekstrası yok sanırsam dediğiniz modelin
uzun kulanımda kulanıma engel bir şey olmaz dimi hocam kulanılabilir kalsın 5 6 sene boyunca yeter
1787658767
anladım hocam miniled bana cazip gelmiyor o fiyatlara oled almak daha mantıklı muhtemelen dediğiniz msi modeli alırm saolun
bekleme şansım çok yok en geç eylülün ilk haftası almam lazım ve fiyatda cok oynama yapamam ekran kartı için biriktiricem en fazla 30a cıkabilrim
1787657552
ona ve lg ultragear 27GX704A ya bakmıştım farkları neler ve yazılımı nası onemliyse
[H3 id=''][/H3]
oled monitör alacağım fakat yazılım panel nesli hakkında pek bilgim yok 2k 20 25k civarlarına alınabilecek fp burn-in hariç 5 6 sene gidecek oled monitör önerebilir misiniz?