Şu saçma sapan fiyat yazıp indirimli gibi gösterme işini de bıraksalar keşke. Şu mouse 5000tl eder mi veya 5060ti 8gb 35k eder mi de milleti kandırmaya...
ben benımkilerden memnunum ama 3k ya cıkabiliyorsanız daha iyi modeller vardır klavye tarafında elbet mouse baya iyi ama fiyatına gore onu kesin oneririm...
atk a9 plus ve mad68he kulanıyorum ikisindende memnunum fp ler baya ama w60 kulanan bazı kişiler şikayet ediyor ışığından dolayı mad68de de tuşlar ufaktan...
iş yerini bilmemde bizim mahalleye altyapı yapıldı 6 ay önce falan dükkanlara verildi fiber binaların hiçbirine verilmedi herkesde farklı bisey dedi gelip...
hocam asusun fiyatlar cok şişirme geliyor normalde asus almak isterdım de ekstra 5k da markaya vermek istemiyorum bi ekstrası yok sanırsam dediğiniz modelin
uzun kulanımda kulanıma engel bir şey olmaz dimi hocam kulanılabilir kalsın 5 6 sene boyunca yeter
1787658767
anladım hocam miniled bana cazip gelmiyor o...
bekleme şansım çok yok en geç eylülün ilk haftası almam lazım ve fiyatda cok oynama yapamam ekran kartı için biriktiricem en fazla 30a cıkabilrim
1787657552...
oled monitör alacağım fakat yazılım panel nesli hakkında pek bilgim yok 2k 20 25k civarlarına alınabilecek fp burn-in hariç 5 6 sene gidecek oled monitör...