hocam elektronik bileşenlerdeki yanıklar çoğu zaman gözle görülemez.. başka ekran kartı taktıktan sonra yine görüntü alamamışsınız buda slotun arızalı olduğu anlamına gelir neden kartın içini açtınız ki? şuan tek yapabileceğim bilgisayarınızı ekran kartıyla beraber bir tamirciye götürmeniz...
hocam 14 günlük cayma hakkınız geçmediyse tüketici hakem heyeti gibi yerlere başvurmanız olacaktır birçok satıcı bu hakkı bilse bile size öyle bir hakkınız yokmuş gibi davranarak caydırmaya çalışıyor. siz aldığınız site trendyol veya hepsiburada gibi yerlerse canlı desteğe bağlanarak sorununuzu...
evet yüksek ihtimalle öyle slotun içinde yabancı bir cisim varmı diye kontol et yakından baktığında ve net ışık tuttuğunda görürsün. ve kesinlikle slotun içine bir cisim sokma!! eğer yabancı cisim varsa dikkatlice çıkar eğer yoksa bi hava tut (soğuk) içine hava püskürt ama sadece hava sıvı vs...
yanık plastik kokusu geldikten sonra görünyü kablosunu ve grişini vs. kontol ettinmi?
ekran kartının başka bir görüntü girişini denedin mi?
anakarta/başka ekran kartına taktığın kablo ile rx 480 e taktığın görüntü kablosu aynı mı?
bilgiasayarı temizlerken mi yaşandı. eğer ekran kartını yerine tam oturtamamışsan olabilir belki yada gerekli bir kabloyu takmamışsındır ekran kartı ve slotu kontol ettikten sonra diğer bileşenlerede bak takılmayan kablo var mı unutmuş olabilirsin
şu turuncu tilki olan mıydı? bi bakim heralde oynadım onu ben
1752334514
bully yi tarzı sebebiyle sevmemiştim. rematch i arkadaşları arayıp akşam girerim yüklüydü zaten
şuan üçünede baktım hocam size yazarken ilk oyun iyi gibi geldi miles morales'i oynanam yüksek ihtimalle 2. oyunu sonradan bakarım duruma göre
1752334380
tomb rider serisi uncharted gibi bir oyun serisi gibi biliyorum ama konusunu hatırlamıyorum bi bakayım onada batman serisini bitirdim mafia...
Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...
Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular...