Dogukan0607 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Bilgisayarımı Sıfırlayamıyorum0xc000000d hatası alıyorum .

Eyvallah da babam dayanamadı bilgisayarına gidiyor hshshshshwhsg 1686227423 Bilgisayarciya
  2. D

Şansa elektrikler gitti ama gelince yazarım olur mu 1686227257 Reis onu yapıyorum ama mavi ekranda yazı geliyor üste yazdım
  3. D

kasa 1686226944 belleğim var ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum :(
  4. D

format atmayı bilmiyorum o yüzden bilgisayar sıfırlamayı deniyorum birde format atırmaya götürürsem 200 tl istiyorlardı geçen sene o da şimdi en az 250 tl dir
  5. D

Bilgisayarımı Sıfırlayamıyorum Acil Yardım Lazım Lütfen 0xc000000d hatası alıyorum . Lütfen yardım edin bilgisayarımı sıfırlamaya kalktığımda yani shift tusu ve yeniden başlata basıyoruz ya ondan sonra bilgisayar sıfırlamaya basıyorum sonrasında herşeyi kaldır diyorum bilgisayar kapanıyor mu...
  6. D

Monitor Hoparlöründen ses gelmiyor

Teşekkürler <3 . Forumu aktif kullanmıyorum o yüzden görmedim kusura bakmayın <3
  7. D

Çok teşekkür ederim .
  8. D

Anladım efendim anlamadığım bir şey var kusura bakmayın gerçekten siz yöneticisiniz sizi de yormak istemem ama bir şey takıldı aklıma bu monitor da hoporlor gösteriyor ses te var gösteriyor ama ses gelmiyor sorun acaba ne onu tam olarak anlayamadım kusura bakmayın tekrardan .
  9. D

peki benim montiorumvda var mı yok mu nerden anlaya bilirim birde fotosunu atsam anlar mısınız jak girişi mi değil mi ?
  10. D

ben size fotosunu atayımı jak mı değil mi pek anlayamadım
  11. D

Hemen bakıp dönüyorum size . 1677243096 evet var 1677243097 evet var
  12. D

LC27G5xT samsung monitor abi gelişmiş görüntü ayarlarından baktım .
  13. D

Merhaba arkadaşlar ben Doğukan montiörümde hoparlör olduğunu fark ettim ama kayıttan yürüte girdiğimde hiç bir sorun yok çalışıyor gösteriyor ses geliyor gösteriyor ama ses gelmiyor hoparlörü seçtim zaman lütfen yardımcı olur musunuz cevaplarınızı bekliyorum <3 . " Bu arada yeniyim . " .
Geri