format atmayı bilmiyorum o yüzden bilgisayar sıfırlamayı deniyorum birde format atırmaya götürürsem 200 tl istiyorlardı geçen sene o da şimdi en az 250 tl dir
Bilgisayarımı Sıfırlayamıyorum Acil Yardım Lazım Lütfen 0xc000000d hatası alıyorum . Lütfen yardım edin bilgisayarımı sıfırlamaya kalktığımda yani shift tusu ve yeniden başlata basıyoruz ya
ondan sonra bilgisayar sıfırlamaya basıyorum sonrasında herşeyi kaldır diyorum bilgisayar kapanıyor mu...
Anladım efendim anlamadığım bir şey var kusura bakmayın gerçekten siz yöneticisiniz sizi de yormak istemem ama bir şey takıldı aklıma bu monitor da hoporlor gösteriyor ses te var gösteriyor ama ses gelmiyor sorun acaba ne onu tam olarak anlayamadım kusura bakmayın tekrardan .
Merhaba arkadaşlar ben Doğukan montiörümde hoparlör olduğunu fark ettim ama kayıttan yürüte girdiğimde hiç bir sorun yok çalışıyor gösteriyor ses geliyor gösteriyor ama ses gelmiyor hoparlörü seçtim zaman lütfen yardımcı olur musunuz cevaplarınızı bekliyorum <3 . " Bu arada yeniyim . " .