arkadaşlar başlık olsun diye midas yaptım 19 yaşındayım ve yatırım yapmak isityorum bir miktar param var ama mesala demir tesla işte değişiik şeylere yatırım yapıp güvenle paramı çekebileceğim bir yer varmı yoksa MİDAS GÜZEL Mİ
knk n11 den bi tane buldum da güvenilir mi acaba n11 bi sıkıntı çıkar mı trendyol gibi mi
1673293443
knk n11 den bi tane buldum da güvenilir mi acaba n11 bi sıkıntı çıkar mı trendyol gibi mi
1673294135...
arkadaşlar evkur dan DualSense alınır mı yorum felaan yok biraz tereddüt ettim daha önce bi tane vatan dan aldım şuan stok yok o yüzden
1673208907
https://www.evkur.com.tr/sony-playstation-5-dualsense-wireless-controller-siyah-oyun-kolu-sony-eurasia-garantisi-altindadir
arkadaşlar ps5 kolu ve x box kolunu aynı anda bilgisayarda kullanabilirmiyim fifa oynamak istiyorum misal 2 kol var ama biri dualsense biri xbox oynarmıyız yoksa illaha 2 side aynı mı olmak zorunda
bende ps5 kolu var xbox da almak istiyorum o yüzden sordum fifa mortal forza fln oynuyorum...
arkadaşlar ben yeni dualsense alldım ve pc de taktım çalışıyor ama bi tanede x box 9.nesil kolu almak istiyorum
SORUM ŞU ben bu 2 kolla fifa oynarmıyım yoksa illaha 2 tane dualsense yada xbox mu olması lazım 1 dualsense 1 x box alıp oynarmıyım fifa mortal fln oynuyorum ?