Neler Yeni

Bilgisayarda PS5 ve xBOX kolu aynı anda kullanılır mı ?

DOLAR 18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
DOLAR 18
arkadaşlar ps5 kolu ve x box kolunu aynı anda bilgisayarda kullanabilirmiyim fifa oynamak istiyorum misal 2 kol var ama biri dualsense biri xbox oynarmıyız yoksa illaha 2 side aynı mı olmak zorunda
bende ps5 kolu var xbox da almak istiyorum o yüzden sordum fifa mortal forza fln oynuyorum oynarken kullanıcam

ridvan k

80+ Bronze
arkadaşlar ps5 kolu ve x box kolunu aynı anda bilgisayarda kullanabilirmiyim fifa oynamak istiyorum misal 2 kol var ama biri dualsense biri xbox oynarmıyız yoksa illaha 2 side aynı mı olmak zorunda
bende ps5 kolu var xbox da almak istiyorum o yüzden sordum fifa mortal forza fln oynuyorum oynarken kullanıcam
dual senseyi tekrardan al geç emin ol xbox ın şarzı bir süreden sonradan bıkkınlık vercek
olmayan başını ağrıtma

DOLAR 18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
DOLAR 18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dual senseyi tekrardan al geç emin ol xbox ın şarzı bir süreden sonradan bıkkınlık vercek
olmayan başını ağrıtma
knk forza fln oynarekn x box daha iyi diyorlar o yüzden de onu almak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmayan başını ağrıtma
şimdi sorduğum soru olur mu olmazmı kullanabilir
miyim ?

ridvan k

80+ Bronze
knk forza fln oynarekn x box daha iyi diyorlar o yüzden de onu almak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi sorduğum soru olur mu olmazmı kullanabilir
miyim ?
açık konuşayım ikisi de bende var ama hangisini cok kullanıyosan dıosan o da dualsense

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Sadettin Y
diger arkadas soruyu anlamamak icin cabalamis, ds4(cakma) ve xbox one kolu denedik sorun olmadi

Top Bottom