masaustu bilgisayarimi güç tuşundan açıyorum kulaklığımda ışık var ama klavye ve mouseta ışık yok, kasanın, ekran kartının ve işlemcinin fanları çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor, ramleri sök tak yaptım bir değişiklik olmadı
ama o zaman ramden anakarta bir sürü parça değişmem gerekecek işlemci ve anakarta bütçe kalmayabilir ki o zaman da yükseltmenin pek bir anlamı kalmamış olmaz mı
Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde:
Ryzen 5 1600AF, GTX 1650 Super, 8x2 16GB 3000 Mhz Ram, 500 GB SSD, Biostar B450M Anakart, 550/650W Max Bronz sertifikalı PSU
15K bütçem var biraz daha çıkabilirim belki ama 20 olmaz öyle söyleyeyim. 7/24 oyun oynayan birisi değilim üni tatile girdiği için...
7 senedir Logitech g300s mouse, 5 senedir de Bloody K120 Klavye kullanıyorum. Artık Değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Çok bir bütçem yok ikisi için toplam 2000 TL civarında bütçem var. Klavye Red switch gibi sessiz bir şey olursa güzel olur. Mouseda da g300s in makro atama özelliğine...
microsoftun ugulamasında her şey uygun gösteriyor uptade kısmındaki her şeyim güncel 21h2 olması lazım son versiyonun ama hala gelmedi bana w11 iso ile yüklesem sıkıntı çıkar mı bilemedim
8 gb ram var bilgisayarda söyledğiniz işlemi yaptığım taktirde ne olacak açıklar mısınız yani bana bir zararı dokunmaz değil mi?
1642712636
monitörüm 144hz
PUBG gerforcedaki optimum ayarlarda oynuyorum ama ekran kartı sabit 60 derecede çalışıyor sanırım 60 derecede ekran kartının fanları çalışmaya başladığı için nvidia kendisini buna göre optimize edip fps düşürüyor çünkü kendi ayarlarında en fazla 72 civarı fps görüyorum arada fps drop oluyor...
Yazıcım hp laserjet 1320 yaklaşık 1 sene evvel yazıcı çıktıları 15dk bekleterek alıyordu. bilgisayarcıya götürdük. soket bağlantısı değişecek deyip bizden 100-150tl para alındı. başka bi bilgisayarcı da çip bozuk diyerek çipini değiştirdi. şuan bir çıktı alacağımda örneğin 17mblık bir dosya...