bütçenizi zorlamıyorsa neden olmasın? CS Valorant R6 gibi online FPS oyunlarında ne kadar yüksek hz ile oynarsanız o kadar iyi bir oyun deneyimi yaşarsınız...
1080P'de darboğaz yapabilir ama çok baş ağrıtan bir darboğaz olacağını sanmıyorum. problem olmaz diye düşünüyorum.
Oluşacak darboğaz çok rahatsız edici...
gaming gende bu bütçelerde Ryzen 5 8400F Asus Dual 4060'lı sistemler mevcut. Hem DDR5 güncel bir sistem hemde bahsettiğiniz cs lol ve her türlü hikayeli...
2025'de verilerinizin gitmesine neden bu kadar takılıyorsunuz? Zaten şu ana kadar patlayan mernis datası, yemek sepeti gibi gibi hatta inkar etseler de...
Şarj süresi olarak çok açık ara Alpha önde olsa da
Kablosuz kullanımda gecikme olarak Cloud 3 şuanda 24MS ile en iyilerden birisi. Alphanın 27 yada 29MS...
Anakartını 7. nesil üstünü desteklemeyecektir. 12. nesilin soketi anakartınızla uyumsuz
Ramleriniz DDR4'müş bu iyi bi haber.
Anakart ve işlemci değiştirip...
i5 4460 16 ramli 960 ekran kartlı bi sistemim vardı bütçeniz kadar bir harcama yaparak 5600 lü 16 ramli bi ankart+işlemci+ram yükseltmesi yaptım 960 ekran...
Ekran kartı şimdilik kalsın. Elindeki işlemci ram ve anakartı satıp elindeki parayla AM5 veya AM4 parçalar al bütçene bağlı olarak. Upgrade'e açık olur...