doraimon isimli üyenin son içerikleri

1. D

EnerjiTarlası hakkında bilgiye ihtiyacım var Dolandırıcı Olabilirlermi ?

Arkadaşlar fırsatı kaçırdınız. Artık dolandırılmak istiyorsanız, farklı bir dolandırıcı bulmanız lazım.
  2. D

Android tv box önerisi ?

Bana da arkadaşım mibox aldırmıştı, gayet memnunum. Tavsiye ederim. Tek problem, Wi-Fiye bağlanıp internete bağlanmamıştı, bu da tarih güncel değilse oluyormuş, cihazın tarihini ayarlayınca düzeliyor. Başka bir problemle karşılaşmadım. Stick alma, yavaş çalışıyor bir arkadaşım almıştı.
  3. D

Hey Allahım. Ponzi nedir bir oku istersen. Gönderdiğim linkleri de bir oku. Hala anlamıyorsan, artık yapacak bir şey kalmıyor, ümitsiz vaka oluyorsun. İstediğin gibi dolandırılabilirsin. Hayırlı olsun.
  4. D

inşaat mühendisliği düşünüyorum rahat mı iş bulur muyum

İnşaat en ahlaksız sektörlerden biri. İnşaat yüksek mühendisi arkadaşım, birkaç yıl önce çalışmayı bıraktı (maddi durumu iyi) ve şuan yazılım eğitimi alıyor. Babanız mütahitse tabii ki mantıklı. Ya da aileden sermaye ve/veya network varsa, kendi işinizi yapmayı düşünüyorsanız olabilir. İnşaat...
  5. D

Yeni motosiklet aldıktan sonrası hemen uzun yola çıkılır mı?

Ortam kızışmış. Motorun rodaj km bilgisi ve rodajda kaç devire kadar çıkılması gerektiğini motorun kitapçığında yazıyor üreticileri. Genelde 1000km’dir. Ve yine genellikle rodaj kmsi bitiminde ilk servis bakım yaptırılır. Maksimum 7bin devir olan motor ile maksimum 13bin devir olan motor için...
  6. D

Arkasında koskoca Kainat Holding :) var, nasıl güvenilir olmaz. 10 milyonu olan adamın, bunun dolandırıcılık olduğunu anlamaması da garip. Teminatlar çok kaliteli? Bankadan teminat mektubu mu veriyorlar? :) Araştırıp başarılı bir şirket olduğunu nasıl çıkarttın, nasıl bir araştırma yaptın...
Geri