Doran Pierst isimli üyenin son içerikleri

1. D

RAM frekansını 2133 MHZ üstüne çıkarınca PC açılmıyor.

Maalesef olmadı yine
  2. D

Hocam, İnternette bakınca uzun süreli 1.4v önermiyorlarmış benim chipset için o yüzden fazla standart dışına çıkmak istemiyorum 1746105057 İtopya 1746105099 Şimdi deneyip çıktıları paylaşacağım
  3. D

2k İÇİN OYUNCU MONİTÖRÜ

Buna bakabilirsiniz. Yakın zamanda baya bir araştırma yapıp bu monitörde karar kıldım. Bu fiyat için her şeyi mükemmel diyebilirim. Ayrıca dell kalitesi https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html
  4. D

Hocam, 2400MHz'i 1.35v ile denedim farketmedi. Ek olarak 3600MHz 1.5v ile denediğimde yine olmadı
  5. D

Selamlar hocam, Yaptım ancak değişen olmadı. Gözünüze çarpan bir şey olursa diye her adımda yaptıklarımı paylaşıyorum. Ek olarak işlem öncesinde 4 ram'i a1 a2 ve b1 b2 ler yer değiştirecek şekilde değiştirdim. Herhangi bir faydası olmadı. 2 Ram ile çalıştırmayı denediğimde açılmadı CLRTC 'e...
  6. D

Para vermişken kullanabilmek istiyorum
  7. D

Arkadaşlar selam, Araştırabildiğim kadar tüm forumları gezdim ancak onlara çözüm olan yöntemler bana çözüm olmuyor veya yaşadıkları sorunlar bende mevcut olmuyor bu sebepten ötürü bu konuyu açmaktayım. Sistem bilgilerim aşağıdaki gibidir. Profil ayarını ve manuel olarak yükseltmeyi denedim...
Geri