Neler Yeni

2k İÇİN OYUNCU MONİTÖRÜ

https://www.samsung.com/tr/monitors...ch-240hz-1ms-curved-qhd-1440p-ls27bg652euxuf/ öğrenci kampanyası ile 10k civarı bir fiyata geliyordu eğer öğrenci değilsen en uygun creature game store de satılıyor kendim kullanıyorum öneririm incemelerine vs bakabilirsin
Üni öğrencisiyim buna bakabilirim. Va panel ve curve olmasi nasil hissettiriyor ? Csde pubgde falan curve panel nasil olur acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna bakabilirsiniz. Yakın zamanda baya bir araştırma yapıp bu monitörde karar kıldım. Bu fiyat için her şeyi mükemmel diyebilirim. Ayrıca dell kalitesi https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html
hocam bu monitore bakiyordum. Yorumlarinda dell ekranlari degistirmis daha dandik koyuyorlar falan demisler. Biri 165 hz calismiyor musteri hizmetleri yardim etmiyor falan demis. Bilemiyorum. Karar veremiyorum.

Son düzenleme:
Üni öğrencisiyim buna bakabilirim. Va panel ve curve olmasi nasil hissettiriyor ? Csde pubgde falan curve panel nasil olur acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu monitore bakiyordum. Yorumlarinda dell ekranlari degistirmis daha dandik koyuyorlar falan demisler. Biri 165 hz calismiyor musteri hizmetleri yardim etmiyor falan demis. Bilemiyorum. Karar veremiyorum.
bende cs2 apex warzone dbd tarzı oyunlar oynuyorum curve olup olmaması beni bozmuyor hissedemiyorum kullandığım 3.curve monitor, va panel olmasından dolayı herkes tereddütlü lakin kaliteli bir panel kullanılıyor ghosting vs yok.

hayatımda hiç dell marka bir ürün kullanmadım bilmiyorum maalesef.

MSİ G274QPF E2 kullanmış biri olarak güzel monitör tavsiye ederim fakat ışık sızması olabiliyor. Bende ki modelde sol üst ve sol alt tarafında belirgin ışık sızması vardı. Onun haricinde ghosting ölü piksel falan yoktu. Görüntü kalitesi ve renklerini çok beğenmiştim. Işık sızması beni rahatsız ettiği için iade etmiştim. Onun yerine derin bir araştırmadan sonra G65B'yi tercih ettim. Şu anda da indirimde 10.079'a alınabiliyor. Görüntü kalitesi, monitörün genel malzeme kalitesi ve hoparlörü mükemmel. Ghosting yok denecek kadar az ve standart modunda azıcık black smearing mevcut. Daha hızlıya alınca bir tık daha iyi oluyor. Ayrıca kendi işletim sistemi de mevcut. Bu da artısı diyebilirim. Eğer curved rahatsız etmez diyorsan bu fiyatta bu özelliklere sahip ve görüntü kalitesine sahip bir monitör bulman oldukça zor. Tam bir F/P ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

https://www.samsung.com/tr/monitors...ch-240hz-1ms-curved-qhd-1440p-ls27bg652euxuf/ öğrenci kampanyası ile 10k civarı bir fiyata geliyordu eğer öğrenci değilsen en uygun creature game store de satılıyor kendim kullanıyorum öneririm incemelerine vs bakabilirsin
bu arkadaşın attığı monitöre diyeceğim yok fakat 1080p kaliteli va panel kullanmış biri olarak ıps yi öveyim size:
arkadaş ıps öyle bişey ki; hani tozlu camı camsille silersin sanki cam yokmuş gibi elini uzatıp bişey almak istersin ama cam vardır alamazsın.ıps de öyle bişey.
bu yorumumda da aynı oynadığım oyundan örnek vereyim: war thunderde mesela pürüzsüz görüntü ayarlarında öyle hissediyorki insan -cam gibi görüntü denir ya- sanki elimi uzatsam tankı tutacam öyle hissediyorum.benim monitörümün farkımıdır yoksa her ıps de böyle hisseden varmı bilemem.ama ıps ekran cam gibi kaliteli görüntü veriyorsa o alınır.va da öyle değil maalesef.kontarst iyi olabilir ama ıps nin özelliği insanı sanki içine girebilcek dokunabilecek gibi hissetirmesi.bilmiyorum siz katılırmısınız bu dediğime.

Geri