dorukhanalev isimli üyenin son içerikleri

1. D

Team Group DDR5 RAM alınır mı?

Bu marka model RAM sizce alınır mı? Daha önce denediğim bir marka değil. https://www.incehesap.com/team-t-force-vulcan-ff3d532g7200hc34adc01-32gb-ddr5-7200mhz-gaming-ram-fiyati-61072/
  2. D

AMD 6900XT ekran kartı wattman verdi.

XFX 6900XT MERC bende de wattman verdi sıklıkla. Garantiye gönderdim. Onlarda da sorunlar tespit edilmiş. AMD aldığım gün başım ağrımaya başladı. Pişmanım keşke almasaydım diyorum. İlk fırsatta nvidia'ya geçeceğim.
  3. D

Yeni AMD Kartlarda Wattman Hatası Oluyor Mu?

Oluyor. XFX 6900XT kartı wattman hatası sebebiyle garantiye gönderdim. Wattman hatası çıktı, görüntü bozuluyor çıktı, kombustor yazılımı hatası çıktı. Burada nvidia fanboylarına laf ediliyordu. Bir daha amd almam net.
  4. D

Yardım 8.000-9.000 TL Monitör Önerisi

Evet biri Nvidia diğeri AMD kaynak kodlu. Bu olay stabiliteleştirilmese bile FSR 2.0 yaygınlaştıkça olay temizlenecektir. Bakalım bende rekabetçi oyunlar oynamayıp grafiksel oyunlar oynadığımdan dolayı 4k mantıklı geliyor bir yandan. Peki linkteki samsung monitör nasıldır 4k olarak yerine yanına...
  5. D

Aynen, karanlık odada oynayanlar için vs. IPS sıkıntı denmekte. Ama öyle bir durumum yok benim. IPS monitörün siyahlardaki sıkıntılarını yaşayacağımı hiç sanmıyorum. 240hz'lik bir monitöre de özel olarak ihtiyacım olduğunu hiç düşünmüyorum. Diğer monitörde Qled olarak kötü renkleri olacağını...
  6. D

FSR 2.0 yavaş yavaş yaygınlaşacak sanıyorum. Zaten buradaki durum biraz da 1440p ultra vs 4k high/medium kıyası olacak. Şuanda 4K60FPS olayında tamamız ama ileride bu çok fazla düşecek. Örneğin bende 1080Ti vardı. 2k olduğu için bu zamana kadar kullandım. 4k olsa çoktan eskimişti. Bunu...
  7. D

4k da tek seçenek samsung zaten. Vatanda görünce renklerini de çok beğendim ekrandaki demoda. En azından bayideki görüntüyü en canlı verendi. XFX 6900XT hocam. Bu monitör Full HD hocam. hiç düşünmediğim bir çözünürlük.
  8. D

Renk doygunluk canlılık kalitesinde VA panelde bir düşüklük yaşar mıyım sizce ? Vatanda bu samsungu g7 curved'i bulamadım ama 4k 144hz modeli gördüm diğer kavislilere göre oldukça kaliteli canlı duruyordu. Elimdeki TN panel dandiklerinden değil kesinlikle. Ama örnek verecek olursam siyah...
  9. D

Arkadaşlar monitörü değiştireceğim. Şuan aklımda 4 model var. 4k mı 2k mı ? IPS mi VA Panel mi karar veremiyorum. Ekran kartı 6900XT. Monitörde hem freesync hemde gsync desteği olmasını istiyorum. En çok 4k 144hz IPS samsung ile 2k 240hz VA Curved samsung arasında kaldım. Bunların yerine o...
  10. D

Yardım LG 27GP83B-B Hakkında Düşünceniz

Arkadaşlar İncehesap'tan indirimden 6900XT aldım evdeki monitörüm(Acer Predator X271hua) hem TN hem G-SYNC olduğu için LG'nin 27GP83B-B modelini indirimdeyken(İTOPYA 5.999TL) almak istiyorum. Hem freesync hem de gsync olacak şekilde seçtim. Belli olmaz ileride nvidia'ya geçeriz belki geri...
  11. D

Çözüldü✓ Oyun oynarken no signal hatası

PSU kontrol ediniz. %90 ihtimal ile PSU. kablosu kendisi vs. hepsini kontrol edin. Sıkıntı bulamazsanız anakart.
  12. D

İnce hesap RX 6900 Büyük İndirim 14.198.000

Yetmeme demeyelim hocam, kart değiştirmek gelecek planlarım arasında vardı. Güncel oyunları daha sıkıntısız oynamak adına acele etmiyordum. Ama bu fiyatları göremeyebiliriz diye düşünmeye başladım. Yoksa bende çok seviyorum 1080ti kartları.
  13. D

Kesinlikle doğru. Kafama takılan tek durum ray tracing performansı ve gsync monitörüm. Onun dışında fiyat performans olarak bu durumlardan feragat edilebilir gibi duruyor.
  14. D

Bu fiyattan alsam pişman olur muyum emin olamadım. 1080ti var kart nvidia bakıyordum ama fiyatta iyi bilemedim ne yapacağımı.
Geri