AMD 6900XT ekran kartı wattman verdi.

Tamam da daha sorunu bilmeden neden kart mhz'sini düşürmesini söylüyorsun?
sorunu vahiy yoluyla mı öğreneyim? 10 saniyede yapıp deneyebildiğin bir şey. 30-40 dakika memtest atmasını beklemek yerine direkt en kısa sürede yapılan yöntemi denemek mantıklı değil mi sence?

sorunu vahiy yoluyla mı öğreneyim? 10 saniyede yapıp deneyebildiğin bir şey. 30-40 dakika memtest atmasını beklemek yerine direkt en kısa sürede yapılan yöntemi denemek mantıklı değil mi sence?
Elin kolun varsa önce sorarak öğren ne dersin? Sorunu anlamadan çözüm önerilir mi...

mhz düşürmek bazen çözüm olabiliyor amma velakin ben 22.6.1 yamasıyla 2 haftadır almıyorum neden hız düşürsün ki arkadaş amd hız düşüreceksek pek avantajı kalmıyor diğer çözüm yollarına başvurması lazım

Elin kolun varsa önce sorarak öğren ne dersin? Sorunu anlamadan çözüm önerilir mi...
Sorunu deneyerek anlayacağım başka ne yöntemi var? mavi ekran yemiyor ki minidump okutalım...

XFX 6900XT MERC bende de wattman verdi sıklıkla. Garantiye gönderdim. Onlarda da sorunlar tespit edilmiş. AMD aldığım gün başım ağrımaya başladı. Pişmanım keşke almasaydım diyorum. İlk fırsatta nvidia'ya geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,819
Üyeler
192,515
Son üye
eminbaba71
Geri