dougc256 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Steam epin nasil kullaniliyor

Steam epinleri nasil kullaniliyor mesela 100 tl lik bir oyun alacagim ama elimde 80 tl lik epin var 20 tl yi karttan mi cekiyor yani indirim kuponu gibi mi calisiyor yoksa epin ne kadarsa o kadarlik mi oyun almam gerekiyor
  2. D

D smart dolandırıcılığı.

geçmiş olsun dsmart pişmanlıktır 4 sene kullandık iptal etmesi ayrı bir dertti çeken bilir
  3. D

türk telekom altyapı max

Boyle bir sey yapiliyor mu tt de bilginiz var mi acaba
  4. D

türk telekom altyapı max

şu anlık 50 mbps paket kullanıyorum fakat bu hızımı yükseltmek istiyorum karşımda 2 seçenek var ya 75 ya da 100 fakat bulunduğum altyapı 96 ya kadar destekliyormuş eğer 100 mbps e yükseltirsem internette kopma olabileceği söylendi böyle bir kopma olabilir mi ve paketlerde hızı yükseltince eski...
  5. D

Turknet gigafiber tavsiye

Kullananlarin yorumlarini bekliyorum
  6. D

Turknet bu islerde hizli mi ki hic guven vermiyor
  7. D

up ???
  8. D

Gigafiber ne zaman aktif olur

Ama kablolamayi yerin altindan yapmamislar binadan binaya yapmislar ve bazi yerlerde binalar arasinda havada kabo bulunuyor o kablonun kopma ihtimali yuksek oneriniz ne acaba
  9. D

Arkadaslar merhaba , binamiza turknetin gigafiberi geldi sitesinden sorgulama yapinca da 1000 mbps gosteriyor ama soyle bir sıkınti var ki turknet kablolamayi binadan binaya yapti kablolamayi yerin altindan yapmadigi icin de kablonun zarar gorme olasiligi var tavsiyeleriniz nedir
  10. D

Hangisini almaliyim paketlerden

Peki sizce hangisini aliyim ekran kartim rx6600
  11. D

Peki farklari nedir ve exchanted edition versiyonunu amd kartla oynayabilir miyim
  12. D

Metro serisini hic oynamadim steamden metro exodus gold edition mi yoksa metro saga bundle mi almaliyim bilgilendirecek var mi
  13. D

Suan turktelekomdayim taahhut de mayis ayinda bitiyor sizce ne yapmaliyim , turknet 1000 tl cayma bedelini karsiliyor fakat turknet de sıkıntı yasamaktan korkuyorum cunku 1.5 yil once turk telekom altyapisindan turknete gecince iptal etmistim sıkıntılari oldugu icin
  14. D

Bulundugumuz apartmana turknet gigafiber geldi fakat turknetin sorgulama ekraninda bulundugunuz bolgede turknet hizmeti veremiyoruz diyor tahmini olarak ne zaman altyapi sorgulama ekraninda 1000 mbps alabilirsiniz gozukur (yaklasik 2 hafta oldu binaya gigafiber kutusu konulali
  15. D

Ana Konu Hepsiburada link gelir Yardımlaşma Konusu

hocam peki link gelir ile kazanılan hepsipay ne kadar zamanda geliyor acaba
Geri