Steam epinleri nasil kullaniliyor mesela 100 tl lik bir oyun alacagim ama elimde 80 tl lik epin var 20 tl yi karttan mi cekiyor yani indirim kuponu gibi mi calisiyor yoksa epin ne kadarsa o kadarlik mi oyun almam gerekiyor
şu anlık 50 mbps paket kullanıyorum fakat bu hızımı yükseltmek istiyorum karşımda 2 seçenek var ya 75 ya da 100 fakat bulunduğum altyapı 96 ya kadar destekliyormuş eğer 100 mbps e yükseltirsem internette kopma olabileceği söylendi böyle bir kopma olabilir mi ve paketlerde hızı yükseltince eski...
Ama kablolamayi yerin altindan yapmamislar binadan binaya yapmislar ve bazi yerlerde binalar arasinda havada kabo bulunuyor o kablonun kopma ihtimali yuksek oneriniz ne acaba
Arkadaslar merhaba , binamiza turknetin gigafiberi geldi sitesinden sorgulama yapinca da 1000 mbps gosteriyor ama soyle bir sıkınti var ki turknet kablolamayi binadan binaya yapti kablolamayi yerin altindan yapmadigi icin de kablonun zarar gorme olasiligi var tavsiyeleriniz nedir
Suan turktelekomdayim taahhut de mayis ayinda bitiyor sizce ne yapmaliyim , turknet 1000 tl cayma bedelini karsiliyor fakat turknet de sıkıntı yasamaktan korkuyorum cunku 1.5 yil once turk telekom altyapisindan turknete gecince iptal etmistim sıkıntılari oldugu icin
Bulundugumuz apartmana turknet gigafiber geldi fakat turknetin sorgulama ekraninda bulundugunuz bolgede turknet hizmeti veremiyoruz diyor tahmini olarak ne zaman altyapi sorgulama ekraninda 1000 mbps alabilirsiniz gozukur (yaklasik 2 hafta oldu binaya gigafiber kutusu konulali