Gigafiber ne zaman aktif olur

dougc256

80+
Reaksiyon skoru
51
Bulundugumuz apartmana turknet gigafiber geldi fakat turknetin sorgulama ekraninda bulundugunuz bolgede turknet hizmeti veremiyoruz diyor tahmini olarak ne zaman altyapi sorgulama ekraninda 1000 mbps alabilirsiniz gozukur (yaklasik 2 hafta oldu binaya gigafiber kutusu konulali

Projenin arka taban işlemleri var, acele etmeyin yakın zamanda geçicektir. Sabahları beş dakika ayırıp bakmanızda fayda var tabi.

Beklemeniz gerekiyor, arayıp sorabilirsin ama aktif olduğunda kesinllikle geç beklemene değicektir.

Beklemeniz gerekiyor, arayıp sorabilirsin ama aktif olduğunda kesinllikle geç beklemene değicektir.
Suan turktelekomdayim taahhut de mayis ayinda bitiyor sizce ne yapmaliyim , turknet 1000 tl cayma bedelini karsiliyor fakat turknet de sıkıntı yasamaktan korkuyorum cunku 1.5 yil once turk telekom altyapisindan turknete gecince iptal etmistim sıkıntılari oldugu icin

Suan turktelekomdayim taahhut de mayis ayinda bitiyor sizce ne yapmaliyim , turknet 1000 TL cayma bedelini karsiliyor fakat turknet de sıkıntı yasamaktan korkuyorum cunku 1.5 yil once turk telekom altyapisindan turknete gecince iptal etmistim sıkıntılari oldugu icin
Sana kalmış zaten şuan aktif değil bekleyebiliyorsan sorunun falan yoksa şuan biraz bekle olmadı taahüt cezasının fiyatı azalıncada geçebilirsin yada direk bitince çünkü 1000tl karşılıyor oyle olmuyor yine faturada aylara bölerek tekrar sen ödüyorsun ve turknetin gigafiber altyapısının çok iyi olduğunu herkes biliyordur inan turknetde sorun yaşayan görmüşümdürde turknet gigafiberde görmemişimdir yani bence düşünme bile zaten taahütsüz.

Sana kalmış zaten şuan aktif değil bekleyebiliyorsan sorunun falan yoksa şuan biraz bekle olmadı taahüt cezasının fiyatı azalıncada geçebilirsin yada direk bitince çünkü 1000tl karşılıyor oyle olmuyor yine faturada aylara bölerek tekrar sen ödüyorsun ve turknetin gigafiber altyapısının çok iyi olduğunu herkes biliyordur inan turknetde sorun yaşayan görmüşümdürde turknet gigafiberde görmemişimdir yani bence düşünme bile zaten taahütsüz.
Ama kablolamayi yerin altindan yapmamislar binadan binaya yapmislar ve bazi yerlerde binalar arasinda havada kabo bulunuyor o kablonun kopma ihtimali yuksek oneriniz ne acaba

Ama kablolamayi yerin altindan yapmamislar binadan binaya yapmislar ve bazi yerlerde binalar arasinda havada kabo bulunuyor o kablonun kopma ihtimali yuksek oneriniz ne acaba
Bu kablonun fiber olduğu için falan çok sağlam olduğunu düşünüyorum yani kopması çok zor bizim çok eski bir bina var onda bile fiber değil normal internet kablosu olmasına rahmen ve ince olmasına rahmen kopmuyordu bu durumu türknete bildir yapabiliceği bir şey yoksa yine şansını deniyebilirsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,273
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri