Türknet binaya gigafiber getirir mi ?

sinan1261

80+
Reaksiyon skoru
16
Mahallemdeki çoğu apartmana GigaFiber altyapısı geliyor, hatta 45 50 yıllık bir binaya bile GigaFiber altyapısı geliyor, altyapı gelen binalara genelde bu binada 1000 Mbps internet var diyen kutu koyuyorlar. Bizim binaya koymamışlar sizce koyarlar mı? Ya da ne zaman koyarlar? Bir de internetteki GigaFiber altyapı haritasında da bizim bina çalışma devam ediyor kısmında fakat binaya gördüğüm kadarıyla kutu gelmedi. TurkNet'i GigaFiber getirmesi için darlamayı düşünüyorum sizce işe yarar mı?

Mahallemdeki çoğu apartmana GigaFiber altyapısı geliyor, hatta 45 50 yıllık bir binaya bile GigaFiber altyapısı geliyor, altyapı gelen binalara genelde bu binada 1000 Mbps internet var diyen kutu koyuyorlar. Bizim binaya koymamışlar sizce koyarlar mı? Ya da ne zaman koyarlar? Bir de internetteki GigaFiber altyapı haritasında da bizim bina çalışma devam ediyor kısmında fakat binaya gördüğüm kadarıyla kutu gelmedi. TurkNet'i GigaFiber getirmesi için darlamayı düşünüyorum sizce işe yarar mı?
başvuruda bulun hatta binandaki komşularında başvuıruda bulunsun banko gelir

Gelir.Bana birkac hafta once kondu.Internette ki alt yapi calismalari da bagimsiz.Kurmaya gelen ekiple sohbetimiz oldu.Henuz calisma bile gostermiyorken kutu falan nasil geldi diye sordum.Turknet herhangi bir yere resmi olarak yayimlamiyor diye belirtti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,956
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri