Yaklaşık 1.5 2 yaşında scottish kızım var whiskas felix vb besliyorum sorun yaşamadım ama malt kullanmıyorum kızım yediği mamayı bazen kusuyor mamadan mı...
Kendim yapmayi planliyorum buildi. Founders Edition alma sebebim de en ucuza ve en hizli onu bulabilirim sanirim ciktiktan sonra. Daha uygun fiyata stok...
Hocam ben single oyuncu değilim hikayeli sevmiyorum açıkçası fps online rekabetçi oyuncusuyum he siz tam tersi seviyorsanız alabilirsiniz sepettekileri
Bruh sanırım boku no picodan bahsediyorsun
1735200558
Çizgi filmler gibi her yaşa hitap etmiyor bazıları hariç bir çoğu yetişkin yada gençlere hitap ediyor...
Content warning escape the backrooms gibi bir kaç oyun daha var son of forest the forest in 2. Oyunu valheim no Mans sky lethal company risk of rain payday2...
Hayır hileciler hep var ve var olmaya devam edecekler ben gibi seçkin satın alipta hata yapmayın çünkü seçkin olsanız da her maça neredeyse hile geliyor
Akko 7anniversty di sanırım onu almak daha iyi 3.2 k falan sanırım fiyat ama bir çok klavyeyi tokatlar belkide f,/p olarak en iyisi o şuan sesi nasıl acaba...
Hocam Snap tap var mı bunda çıldırıyorum oyunlqrda millet a d ye abana abana yılan yapıyor kendini olduğu yerde uçmak istiyorum üstlerine avantajları yüzünden
FPS oyuncusuyum klavye rahat olsun istiyorum aula gibi zink zink devreye girsin pat pat yapsın daktilo gibi de olsa olur sesi sorun yok bal kaymak gibi...