drakathx isimli üyenin son etkinliği

• D
    drakathx, 35k Bütçe ile 4060ti lı sistem bulabilir miyim ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Donanım habere özel sistem çıkardı geçen 29 k ya ütopya bir bak ona 4060 ti vardı sanırım ama AMD mı Intel mı hatırlamıyorum işlemci
  • D
    drakathx, Cloud 3 Wireless Alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Güzel ürün özellikle mikrofonu mükemmel onun harici ses kısmında genel olarak cloud 2nin altında kalıyor bence cloud 2 kablolu cloud 3 kablolu kablosuz...
  • D
    drakathx, Oyun için Tablet önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Her oyunu açıyor mu hocam yoksa kısıtlı mı açtığı oyunlar PC olmadığı için
  • D
    Gfnw var bende şuan 4080 ultimate halinde fakat telde açmadı oyunu anlamadım internet iyi olduğu halde
  • D
    İnternet iyide telde denedim geforce roketi açmıyor internet yeterli olsada niye anlamadım
  • D
    A35 ne kadar hocam birde özellikleri nasıl
  • D
    Bakcam hocam tel degistirirm belki emektar note 8 pro var xiaomi
  • D
    Sormayın telefonu PC varken neredeyse kullanmıyorum PC yokken hayat kurtarıyor pcsiz kalınca
  • D
    Ama ekran küçük hocam yine 10 15 k bandında telefon alırım diye düşünüyorum 1737289170 Klavye fare Xbox kol bağlanıyorsa beni3 sarar fps oyunu oynarken ama...
  • D
    Yaz bitiminde sistem toplamayı düşünüyorum o zamana kadar sanırım hazır sistemlerin piyasası oturur ve güzel fırsatlar karşıma çıkar diye o yüzden telde de...
  • D
    Ya aradığım tablet büyük olsun klavye mouse Xbox gamepad kulaklık aynı anda bağlayıp kullanabileyim pubg cod ona benzer yüksek oyunları acabilsin ekran...
  • D
    Ya aradığım tablet büyük olsun klavye mouse Xbox gamepad kulaklık aynı anda bağlayıp kullanabileyim pubg cod ona benzer yüksek oyunları acabilsin ekran...
  • D
    drakathx, YANLIŞ KONU başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Paketin içinden muz çıkınca gelen pişmanlık hissi xkcnhchx
  • D
    Bahsettiğiniz fps ultra ayarlarda mı
  • D
    Var mı öneri hocam 10 15k bandında Max f/p ekranı akıcı pubg cod vesaire aaa oyunları açabilecek gamepad kulaklık klavye mouse aynı anda baglayabilecegim...
Top Bottom