Hocam çok memnunum kelepire 9070 XT de denk getirdiğim için geçiş yapıp yapmama konusunda kararsızım 9070xt nitro+ modeline 9070 ide piyasa altına aldım...
Hocam sende ne vardı kart olarak güncelde ve diğer hangi bileşenler ile kullanıyorsun setup'ı 9070 den 9070 XT yada direkt 5070ti yada 5080 falan da gecesim...
9060xt 16 GB de iyidir ama 9070 XT daha üst model performans daha fazla 2k takilacaksan aaa oyun vs alınır neden olmasın bende şuan 9070 var yetiyor ama...
Ben Pazarama Üzerinden Aldım Altlimitsiz 150 TL Kuponu İle Baya Uyguna Geldi Kupon Varsa Bedava Yoksa Yinede İyi Fiyat .
1773409044
Ben Sürekli Powertec...
bende g65b kullanıyorum amd ekran kartım var
Alt tab olayı oyun içinde çözünürlük ve tam ekran olaylarıyla alakalı
bekleme modunu kapatmayı hatırlamıyorum...
vallaha paketten 2 tane çıktı bir tanesi boşa gideceğine koyayım dedim 3 fanlı model de kart dediğin gibi hafif fazlasıyla da koymam da bir zarar olacağını...
hocam kutusundan çıkan DP kablosunu kullanıyorum sanmıyorum ondan olduğunu, menüsünde falan ayarı vardır diye dedim de o kadar çok ayar var ki işin içinden...
1. soruna benzer durumu yaşıyorum aslında alt tab atıyorum ekran git gel yapıyor onu anlayamadım :D siyah ekran verip geri dönüyor vs :D lolde yaşıyorum durumu