DrequanN isimli üyenin son içerikleri

1. DrequanN

Öneri Araç Çakmalık Usb Adaptör Lazım

sanırım bunu alacağım geçen konusunu açtıydım acaba başka bi ürün var mıdır diye açmıştım konuyu
  2. DrequanN

Öneri Araç Çakmalık Usb Adaptör Lazım

merhaba arabanın çakmalığına takıp usb-c çıkışlı bir dönüştürücü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Bütçe: 1000 TL
  3. DrequanN

Öneri Araba İçi Magsafe Şarj Aleti

Bütçe: 2000TL Arabada kullanacağım sanırım arabada sadece çakmaklık girişi var ondan çakmaklığada dönüşütürücü almam lazım usb-a yada c fark etmez kaliteli marka olsun yeter şimdiden teşekkürler
  4. DrequanN

Yd iPhone 18 Pro Mu Yoksa Tr 17 Pro Almak mı Mantıklı ?

tr cihaz daha mantıklı çünkü yd de bir kayıt yok olmadığından 8 ay sadece 4 ay kapalı ayrıca telefon direk garantisiz oluyor benim tercihim tr cihazı alman
  5. DrequanN

Logitech G102 Sepette 100 TL Kuponla 479 TL

Ben kullanıyorum iyi bir mouse
  6. DrequanN

🔥İndirim Philips Oneblade Vücut ve Yüz Tıraş Makinesi Qp1624/10-999tl

bu cihazlar yapılmış en iyisi aldığıma çok mutluyum 3 yıldır aynı cihazlayım sapa sağlam sadece uç fazla fiyatları yedek bıçak için makine almıştım ama yine de mükemmel
  7. DrequanN

Yardım iPhone 11 Vs Nothing Phone 3a

rica ederim hayırlı olsun şimdiden
  8. DrequanN

Tasarım akıcı yazılım dengeli performans ------------------------- Nothing Phone (3a). uzun güncelleme desteği ve malzeme kalitesi---------------------------------- Samsung A55. oyun performansı----------------------------------------------------POCO X6 Pro. Fotoğraf kalitesi...
  9. DrequanN

nothing phone 3 a artıları -120hz amoled ekran -batarya -tasarım değişir -5G desteği 8GB ram eksileri -ip 11 eskide olsa video stabilizasyon ve renk tutarlılıkta daha iyidir -malzeme hissi kasa
  10. DrequanN

ekran bile fark atar hocam ama iphone 11 + 20k bütçe mi var yoksa toplam 20k mı
  11. DrequanN

alınır
  12. DrequanN

1.5k Civarı Akıllı Saat Önerisi

bu fiyat bandına whatsapp mesaj gönderme özelliği yok hocam...
  13. DrequanN

Max 1.5k Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-arcbuds-bluetooth-kulaklik-siyah?srsltid=AU7gw4U3UpODOwbXIe7MpHapE8wkwXDBqJAB4Qp2SadFuQFkw-GwN84_...
  14. DrequanN

Sarj Adaptör Önerisi Yapar Mısınız ?

https://www.amazon.com.tr/Belkin-Telefon-MacBook-AirPods-Chromebook/dp/B0FHQRPNJZ/ref=sr_1_15?crid=1INFUBUJFM1PJ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.sE1bGD9x0xME40dnuZRbcZYveSHEJNTNCVj5sU9BaBUyCCNvV1mFNOwYa2KLr4bP9r7QvTJHPVCZxOQ-5kQE-a9NeKLimi42J3N7i5rUNUsxeh7EiWUa9_gUfSuclpdU1wdqZzMTTWNEoGskgv65Zwf8OyCDDEfEgZ5xGHu...
  15. DrequanN

Sarj Adaptör Önerisi Yapar Mısınız ?

macbook air hangisi
Geri