DrequanN isimli üyenin son içerikleri

1. DrequanN

Yardım Robot Süpürge Önerisi Lazım

yok bitmiş akakçeden alarm kurmuştum 1 saat sonra fiyatı indi direk aldım
  2. DrequanN

evet sen sadece temiz su ekliyorsun sonra kirli suyu döküyorsun mopu vs kendi temizliyor
  3. DrequanN

ben dün 30k ya dreame l40 ultra ce aldım araştırdığıma göre iyiydi aldım daha denemedim deneyince yazarım
  4. DrequanN

❌İndirim Bitti! Dreame L40 Ultra Ce Süpürge 29.999tl

bitmiştir vatanın sitesinde 37-38k 1780510237 hatırladım o zaman benim burada yoktu hocam hayırlı olsun
  5. DrequanN

o nasılmış hocam :) 1780510059 birebir aynı modelmi birde aldığınız yere özel açılış için vs mi acaba
  6. DrequanN

Iphone 15 Hızlı Pil Bitmesi

ilk açıldığında dosyalar vs yapar arka planda vs ondan pil bitebilir normal aynı şekil güncellemelerde vs de olur pilin hızlı bitmesi normal 2-3 hafta tahminimce biraz zaman sonra baktınız bir sorun var o zaman apple a götürürsünüz ama şuanlık normal 1780510027 çıkarır ama sosyal medyayı ne...
  7. DrequanN

ürünü takip ediyorum en son kuponla 32k ya düşüyordu şimdi 29.9k alacaklar alsın şuan güncel olarak 37k isterseniz bekleyin bu yıl 26k yı görmüş ama iner mi bilemedim...
  8. DrequanN

Yardım Kablosuz Şarj Önerisi

bunla telefon ve saat yada kulaklık şarj olur
  9. DrequanN

Yardım Akıllı Priz Önerisi Lazım

benim bir 6lı prizim var onun bir tanesine takacağım onada adaptör takacağım 1780478392 yada altılının fişine takarım
  10. DrequanN

Airpods Pro 2'de Gürültü Engelleme ve Diğer Modlar Çalışmıyor

istersen apple a yada yetkili servise gönder yada apple destek uygulamasını indir oradanda yardımcı olurlar
  11. DrequanN

Yardım Akıllı Priz Önerisi Lazım

merhaba bir akıllı priz almak istiyorum mesela telefonumun şarjı 100 olunca ayarlayacağım priz otomatik kapanacak şekilde apple homekit uyumlu olması lazım yapay zeka bunları önerdi...
  12. DrequanN

Yardım Kablosuz Şarj Önerisi

beraber zor belki ama ayrı olarak ben stand almıştım evdekilere saat için telefon içinde kablosuna göre stand yada direk standlı almak lazım satıcıyı söylemiyorum ama dolapta huawei fit 3 stand yazınca görürsünüz zaten istersen telefon içinde xiaominin standları var onlara bak istersen
  13. DrequanN

S26 Ultra Ekran Koruyucu Önerisi

doğru unutmuşum
  14. DrequanN

Öneri Samsung Galaxy Watch 7 İçin Kasa Kılıfı Önerisi

bende apple watch se 3 vardı onada sert cam gibi kılıfımsı bir şey almıştım o tarz bir şey alırsan her türlü toz giriyor ara ara çıkarıp siliyorum
Geri