DrequanN isimli üyenin son içerikleri

1. DrequanN

Yardım Dizi Film Oyun İçin Monitör Önerisi Lazım

merhaba bir monitör alıp apple tv bağlayıp dizi film youtube vs izlemek için monitör lazım ileride ps5 yada yeni ne varsa ondan alma planım var ps kullanırken oynarkende üzmesin ne alabilirim fiyatta max sınır çok bilmiyorum piyasayı ama 10k olur
  2. DrequanN

Iphone 16 Kaç Yıl Gider Sizce ?

bence bi 8-9 sene gidir fazla mı abarttım bilmem 11 7-8 sene gittiyse bence 16 min 8-9sene gider 1786336857 eğer yan sanayi yada kalitesizle değiştirirsen doğru cihazı mahvedersin ama apple dan yada gürgençlerden troydan vs değiştirmede bir sıkıntı olmaz
  3. DrequanN

❌İndirim Bitti! Roborock Qrevo L Pro Akıllı Robot Süpürge 37.729 TL

bu modeli bilmiyorum ama bende Dreame L40 Ultra Ce var bu robot süpürgeler çok büyük kolaylıkmış
  4. DrequanN

Telefonun Bataryası Şişti Ne Yapayım

şiştiği an kapatın hocam telefonu elinizden bu tarz işler geliyorsa bataryayı deji woyax ile değiştirin eski modelden dolayı orijinal zordur yoksa hemen direk telefoncuya götürün hocam
  5. DrequanN

Yardım Türk Telekom Genel Alt Yapı Sorunu 1 Aydır İnternet Yok

benim bölgemdede vardı nereyi aradıysam alt yapı dediler kapattılar yeni yeni gelmeye başladı 1785992063 yani hızda 1 bile değil 0.60 filan 60ms var
  6. DrequanN

Yardım Apple Watch mı Huawei Watch Fit mi? 10-15 Bin TL Saat Tavsiyesi

hu huawei kullanırken eksikleri - benim bileğim tahriş olmuştu saatin olduğu yerin altı ama apple watchta bir sorun yok - uygulama vs inmemesi daha doğrusu varda çok az ve iş yarıyacak uygulama yok - onun dışında konuşma performansı spor nabız ölçümleri gayet iyiydi 1785989672 güzel bence...
  7. DrequanN

İpad Air M3 - 24.999tl Outlet

küçük çocukların içinden geçtiği bir tablet
  8. DrequanN

iPhone 15 Pro Ekran Gitti

keşke ilk başta bi r apple yada yetkili bir servisciye gitseydiniz daha iyi olabilirsi
  9. DrequanN

🔥İndirim Apple iPhone 15 128gb 39.729,13 TL Peşin Fiyata 6 Ay Taksit ( Yenilenmiş )

yenilenmiş alınmaz konuyu açmak internet israfı
  10. DrequanN

Yardım Sneaks Up Güvenilir mi?

nıke olsaydı oradan söylerdimde orada artıkkapalı gümrükten
  11. DrequanN

bende bu siteyi yeni duydum büyük numaralarda artık bulunmuyo bazı sitelerde oluyor 1785844496 teşekkürler
  12. DrequanN

merhaba bu ayakkabıyı alacağım sizce site güvenilir mi acaba bir sorun yaşanırsa hemen çözülür mü https://www.sneaksup.com/nike-giannis-immortality-4-fq3680-102-basketbol-ayakkabisi-p-83277
  13. DrequanN

Yardım Powerbank Önerisi iPhone 17 Pro Max İçin

sıralamam şu şekilde 1- Spigen 2-Ugreen 3-Anker 4-Basesus bu markalar güzxel
  14. DrequanN

Hangi Ekran Koruyucu Alınır Sizce ?

ben hep klasik uygun fiyatluı cam kullandım sorunda yaşamadım
Geri