Öncelikle sistemim Rx6900xt Asus
Ryzen 7,700 işlemci
Asus rog strix 1000 wat psu
Ekran kartını değiştirmek istiyorum sıfır denebilecek kadar temiz olan 5060 ti 22 bin tl arkadaşım veriyor sizce almalımıyım
Arkadaşlar 1 aydır araştırıyorum çok arada kaldım olumlu olumsuz bir sürü yorum aldım şimdi ben kablosuz kulaklık Alaçam çoğuunlukla hikaye oyunlar ama fps oyunlarında oyniyacagim yayıncı değilim mikrofonun çok iyi olmasına gerek yok günde oyniyacagim maks 2,3 saat
Şimdi hyperx cloud 3 wireless...
Arkadaşlar 1. SSD din Samsung evo 512 Gb 2. SSD windowsu atacam orta segment bı SSD olsun çok pahalı olmasının önemi yok 1 TB olursa sevinirim yardımcı olursanız sevinirim
Ya knk çok arada kaldım bu gün ince hesapta gaming gecesi var steel sries nova 5 5bin TL logtecein ses cızırtı sorunlari varmış yani öyle yayıncı fln da değilim günde Max 3 saat fln oynarım dediğim gibi son bişey de ona göre Alaçam sen anliyorsun galiba 😂
Yani bunu çok önerdiler bide hyperx could 3 wireless önerildi razer barracudax bide son olarak nice stell sries 5 sizce bunlarda sizin onerdiginiz daha iyi mi?
Hocam öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben PC toplama işlemlerinden anlamıyorum çocukluktan beri hayalim vardı bı PC olsun isterdim şimdi belli bı butçede param var size zahmet güzel bı sistem onernirmisin bana simdiden teşekkür ederim
Hocam bu sisteme sıvı soğutucu yada güç kaynağı almama gerek varmi
Ben bu sistemi 1tb yapıp 32 gb ram yapıp ömürlük olmasada bı 10 sene götürsün istiyorum 2.5 bin TL farkla sistem 38.5 geliyor