172 boyunda 73 kiloyum hangi tür kot pantolonları tercih edebilirim bacaklarım bi tık kalın direkt kemiklerim kalın hangi türü veya türleri tercih etmem iyi olur ürünlerle ilgili link atarsanız çok iyi olur sağolun
merhaba forum sakinleri bu ikisi arasında kaldım kuzenim fit 2 kullanıyor fit 2 de 100e yakın spor var mi band 6 da kaç tane var söyleyebilir misiniz bir de siz olsanız kullanır mısınız ikisinden birini kullanan varsa kullanıcı yorumu yazarsa memnun olurum şimdiden herkese teşekkürler
Yönetim değişince ,lk önce yunanistanla arayı düzeltmemiz gerekiyor bazı şeyleri paylaşamıyoruz sadece onun dışında kardeş gibiyiz kültürler benziyor yunanlarıda severim yani bir nefretim yok yunanistani kötülemyen tiktok instagram gibi platformlarda bizim ***** insanımız toxic cringe...
Kuzenim ile görmüştük suriyeli 15 yaşındaki çocuk 20 yaşlarındaki kıza affedersiniz pandik atmıştı biz kuziyle dalardık ama elinde çakı var kız bir şey diyemedi çocuk tekrar attı sonra gitti
1624012497
yani bizim tahminimiz çocuk o kadar yaşı kızda o civarda
la bizimim gibi düşünenlerle twitterda gündem açsak suriyelileri gönderir miyiz acaba + olarak onlar bize çakı çekiyor alcan sende çakıyı tüfek silah abartmayım o kadar öldürceksin misilleme aga öldürdükten sonra asıcaksın meydan türkiyeden gidin sonunuz böyle lur diye la 1 aya türkiyede...
evet sorumlu 15 temmuzda biz nasıl tankların önüne yattıysak onlarda iç savaşın başlarında ülkesini savunacak iç savaş başladığında ah ben hangi ülkeye gitsem popişim rahat eder diye düşünmiycek