Dsungur isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri Apple Watch alınır mı ?

Çok profesyonel bir şekilde kullanmayacksan 20 bine sakın alma bende de vardı 1 sene kullandım hevesim geçtikten sonra sattım alacaksan sana tavsiyem SE modellerine hiç bulaşma hem çok özelliksiz hemde satarken zor satarsın alacaksan minimum 7 al ikinci elden temizlerini 5-6 bine bulursun bence...
  2. D

KİLO ALAMIYORUM YARDIM EDİN!

Hocam bende de aynı durum vardı ben 180cm ve 57kgdım 4 ay içerisinde 70kg oldum size tavsiyem biraz az hareket edin günlük ortalama 2000-3000 adım seviyesine düşerseniz yeter birde çok geleneksel olacak ama gerçekten işe yarıyor yiyebildiğiniz kadar ekmek yiyin ve günde 3 öğün yemek yemeye...
  3. D

Çözüldü✓ 1x4k oled mi 3x4k ıps mi

1 tane magnum almak mı 10 tane meybuz almak mı
  4. D

32 inç tv önerisi smart özellikli

Ben yanlış anlamışım smart tv şeklinde monitör arıyorsunuz sanmıştım ama bu da işinizi görür gibi
  5. D

32 inç tv önerisi smart özellikli

Samsung G65B
  6. D

Bu sistem nasıl bugün almam lazım sistem lütfen yardımcı olun

Bence bu sistem güzel gibi ramleri sıkıntı etme 36 ile 30 arasında pek fark olmaz anakartında güzel gibi ssdyi 730₺ daha ucuza kioxia exceria pro al birde sıvı soğutmayı 1300₺ farkla 360mm yap psu en az 750w olacak şekilde kasayı da değiştirirsen tamamdır bence fiyat olarak kendin toplamak daha...
  7. D

Şu aşamada 5070ti sistem kurmak mantıklı mı ? sistem tavsiyesi lütfen

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-5070-ti-windforce-oc-sff-16g-gv-n507twf3oc-16gd-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,903268132.html...
  8. D

Samsung Odyssey Neo G8 4K Monitörüm Geldi

Hayırlı olsun hocam bende G65B kullanıyorum ve 6-7 ay sonra neo g8 e geçmeyi düşünüyorum şunu soracağım neo g8 va panel ve mini led kullanıyordu galiba sizce hikayeli oyunlar için görüntü açısından oled mi daha iyi mini led mi
  9. D

Şu aşamada 5070ti sistem kurmak mantıklı mı ? sistem tavsiyesi lütfen

Hocam benim imzamda yazan sisteme bakabilirsin sadece sıvı soğutmayı hava soğutmayla değiştirebilirsin fazla para vermemek için
  10. D

Yardım Samsung Odyssey G65B TV modunda ghosting yapıyor

En iyisini yapmışsınız hocam hayırlı uğurlu olsun inşallah
  11. D

Son kararını yazarsan sevinirim çok merak ettim
  12. D

Diğer konuda yazdım hocam ama buraya da kopyala yapıştır yapayım belki birine lazım olur. Bence 32 almalısın bende 32 olan modeli var iyiki almışım diyorum CS ve hikayeli oyunlar oynuyorum çok memnunum boyutundan. Piksel yoğunluğu veya 1080p gibi görünme olaylarını da hiç hissetmedim beni...
  13. D

Samsung G65B 27 inç vs 32 inç

Valla ben hiç hissetmedim bazen CSyi 15cm mesafelere kadar inerek oynuyorum beni hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Zaten gamepad ile de oynayacakmışsın kesin 32 al derim
  14. D

Yardım Router tavsiyesi (Tplink c50)

Link bakayım bulabilirsem. Valla ben çok memnunum fişten hiç çekmene bile gerek yok aylarca fişte takılı ve ethernet ile pcye takılı bir şekilde duruyor nasıl bir sorun olurmuş ki 1768235950 Benimki bu linktekine benzer ama tam olarak o değil fotoğrafta bendekini attım TP-Link RE205, AC750 Wi-Fi...
  15. D

Yardım Router tavsiyesi (Tplink c50)

Bende tp link ac750 dual band var fiyatını tam bilmiyorum ama 1000₺ civarıdır 2 senedir kullanıyorum aşırı memnunum bizim ev de 2 katlı altyapımız vdsl 50mbps türktelekom kablo ile pcye takınca telefonlarda hiçbir sorun olmuyor
Geri