Dsungur isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Rampage DROP M3 V2 Driver bulamıyorum yardım

tamamdır. Haberim yoktu v2 olduğundan bendeki 10000 DPI olan model
  2. D

Yardım Rampage DROP M3 V2 Driver bulamıyorum yardım

https://www.desteksegment.com/urun/rampage-drop-m3-siyah-rgb-sarjli-kablosuz-10000dpi-10d-gaming-oyuncu-mouse bu değil mi aynı mouse bende de var ben bunu kullanıyorum. Ama benimki v2 mi değil mi onu bilmiyorum
  3. D

Sağ Kanat için Krampon önerisi

şuan pek hakim değilim krampon piyasasına da aynı kategorideki (vapor,superfly gibi) kramponların hepsi aynı nerdeyse sadece renkleri değişiyor hangisi hoşunuza giderse onu alın
  4. D

Çözüldü✓ Sistem almayı düşünüyorum fiyat konusunda yardıma ihtiyacım var

Aman diyim kardeşim sakın böyle düşünme 5070 5070dir aynı fiyata 5060ti alınmaz
  5. D

Çözüldü✓ 7500f 3.7ghz den nasıl artırabilirim

tamam şimdi gördüm hocam hız yazan yer şuan 4.3-4.5 civarı. En fazla 5.0 ghz olması gerekiyordu da güç gerektiği zaman mı 5.0 a çıkacak
  6. D

Air teknolojisi kramponun içinde çok rahat hareket etmeni sağlıyor ayağının şeklini alıyor ve bir hava yastığı görevi görüyor. Bende Mercurial dream speed vapor academy vardı hiçbir sorun yaşamadım hem çok rahat hemde çok dayanıklı 2 sene önce almıştım hala kullanırım. F50 pro aldım geçen sene...
  7. D

R5 7500F OC ve Sonuçları

Hocam nasıl oc yaptınız acaba bende de 7500f var 3.7 ghz de kullanıyorum nasıl artırabilirim
  8. D

açtım ama hala görev yönetici ve hakkında kısmında 3.7 gözüküyor
  9. D

Nike Mercurial al geç kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum hem Air teknolojisi de var pişman olmazsın bence
  10. D

Çözüldü✓ Ramleri 6000mhz yapınca PC çok daha geç açılıyor

Bu ayarları yapınca hem 6000mhz hemde 13.3 saniyede açıldı bilginize hepinize çok teşekkür ederim Expo 1 Memory Context Restore = Enabled Power Down = Enabled
  11. D

Asus B850 Max Gaming Wifi 1762855895 Precision boost overdrive galiba dediginiz yer. Enabled yaptım ama hala 3.7 gözüküyor
  12. D

nerden açacağım hocam detaylıca anlatabilir misiniz size zahmet
  13. D

bios son sürüm ve memory context restore açmak işe yaramadı
  14. D

Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım oyunlarda takılma vs bile olmadı görev yöneticisinde 6000 gözüküyor şuan ama pc 4800de daha hızlı açılınca bir sorayım demiştim teşekkür ederim 1762855303 hocam birde biosta dram status diye bir yerde 4800mhz gösteriyor ama onun hemen üstünde information...
  15. D

Oyunlarda vs performans kaybı olur mu ya da gec açılmada 1762854520 Kapattım yine düzelmedi hocam 1762854624 Fast boot açıkmış zaten
Geri