https://www.desteksegment.com/urun/rampage-drop-m3-siyah-rgb-sarjli-kablosuz-10000dpi-10d-gaming-oyuncu-mouse bu değil mi aynı mouse bende de var ben bunu kullanıyorum. Ama benimki v2 mi değil mi onu bilmiyorum
şuan pek hakim değilim krampon piyasasına da aynı kategorideki (vapor,superfly gibi) kramponların hepsi aynı nerdeyse sadece renkleri değişiyor hangisi hoşunuza giderse onu alın
Air teknolojisi kramponun içinde çok rahat hareket etmeni sağlıyor ayağının şeklini alıyor ve bir hava yastığı görevi görüyor. Bende Mercurial dream speed vapor academy vardı hiçbir sorun yaşamadım hem çok rahat hemde çok dayanıklı 2 sene önce almıştım hala kullanırım. F50 pro aldım geçen sene...
Bu ayarları yapınca hem 6000mhz hemde 13.3 saniyede açıldı bilginize hepinize çok teşekkür ederim
Expo 1
Memory Context Restore = Enabled
Power Down = Enabled
Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım oyunlarda takılma vs bile olmadı görev yöneticisinde 6000 gözüküyor şuan ama pc 4800de daha hızlı açılınca bir sorayım demiştim teşekkür ederim
1762855303
hocam birde biosta dram status diye bir yerde 4800mhz gösteriyor ama onun hemen üstünde information...