Çözüldü✓ Kablosuz Klavye Önerisi

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
92
Bütçe
500
Monitörüm kasadan uzakta oyunları gamepad ile oynuyorum çok kaliteli bir klavyeye ihtiyacım yok ucuz yollu bir şey işimi görür sadece google da ya da oyundayken alt tab yapmak için kullanacağım şarjlı olsun istiyorum mümkünse numpad kısımları da olmasın önerileriniz nelerdir

Bu bütçelerdeki çoğu ürün fason üretim. Yorumlarına bakarak tercih edin.

Bence bütçeyi biraz zorlayıp düzgün bir şey alın. Yani iki tavuk döner fiyatına alacağınız ofis tipi fare çabucak bozulacaktır.
Attığın linktekilere bakıyorum da çoğu pil ile çalışıyor bana şarjlı lazım dediğin gibi bu fiyat bandında çoğu ürün fason üretim oluyor ama attığın hawk hoşuma gitti dediğin gibi almışken iyisini almak daha mantıklı başka önerilerin var mı

Attığın linktekilere bakıyorum da çoğu pil ile çalışıyor bana şarjlı lazım dediğin gibi bu fiyat bandında çoğu ürün fason üretim oluyor ama attığın hawk hoşuma gitti dediğin gibi almışken iyisini almak daha mantıklı başka önerilerin var mı
hawk guzelmis hocam yerinizde olsam onu alirim

Bu bütçelerdeki çoğu ürün fason üretim. Yorumlarına bakarak tercih edin.

Bence bütçeyi biraz zorlayıp düzgün bir şey alın. Yani iki tavuk döner fiyatına alacağınız ofis tipi fare çabucak bozulacaktır.
hawk guzelmis hocam yerinizde olsam onu alirim
Hawk sipariş ettim hocam teşekkür ederim ikinize de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,639
Üyeler
203,203
Son üye
pesimistep_6
Geri