Kablosuz Manyetik Klavye Önerisi Hk.

NiFaKa

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
3500
Merhabalar,
Beast R75 HE Pro ile Howl 75 arasında gidip geliyorum. Kablosuz olmasını istememin sebebi, yazı işlerimin de olmasından dolayı evde monitöre bağlı olarak MacBook'u da kullanacağım. Mekanik olarak da Aula F87 Pro'yu gözüme kestirmiştim ancak keycapslerde harflerin ışıklandırmasının olmaması canımı sıktı.

Kablolu manyetik olarak W75 ve Gameraider K1 HE modellerini de inceledim, ama dediğim gibi kablosuz olması günlük mobilitem açısından konforlu olacak. %75 lik klavye arıyorum çünkü elimde halihazırda MX Keys S modelim var ve işyerime götüreceğim. Ancak evde oyun konusunda düzgün bir manyetik klavyeye ihtiyacım olduğu için sizlerden bir fikir talep ediyorum. 3k-3,5k civarında bütçem var.

Eğer Türkçe keycapse sahip, haflerin göründüğü bir mekanik klavye varsa onu da değerlendirmeye alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.

Zaten o bütçede beast r75 pro var. howl75 te kablosuz özelliği yok diye biliyorum. Hatalıysam 0800....

Manyetikte zaten kablosuz model sayısı çok az. Asıl kullanım amacına ters çünkü. Ama sizin gibi ihtiyacı olanlar içinde bir kaç alternatif var. Taban fiyatta tek alabileceğiniz model beast r75 gibi. Diğer kablosuzlarda fiyat skalası hızlı tırmanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri