Dustares isimli üyenin son içerikleri

1. Dustares

Kasa İçin Üç Model Arasında Kaldım. Öneriniz Lazım.

Valla çok güzel görünüyor seninki maşallah diyelim.
  2. Dustares

Kasa İçin Üç Model Arasında Kaldım. Öneriniz Lazım.

Aklımda olan şeyi yapmışsın düşündüğümdende iyi duruyor. Bende lian li mini v2 var fan aldım yanlara ve arkaya. Egzoz fanı olarak şu lian li nin ekranlı fanından almayı düşünüyordum fakat çok pahalıydı diğer kalan yerlere düz fan alacaktım. Bütçeden dolayı yapamadım fakat süper duruyormuş...
  3. Dustares

Yardım MSI Mag 255pxf Alınır mı ?

Merhabalar sanırım bu ürünü alacağım incelemesi yok sizce alınır mı ? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-g5-25g550b-b-25-1-ms-full-hd-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1615892930.html
  4. Dustares

🔥İndirim Lenovo Legion 27q-11 27" 300hz (9.999tl)

Normal bir olay bence mesela ben sipariş ediyorum kutu içeriğini dağıtıyorum ve beğenmedim diyip iade ediyorum ve o ürün sana geliyor kabul eder misin ?
  5. Dustares

🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

Dostum şimdi bu ve buna benzer birtane hub yani kontrolcü alıyorsun fanlarının argb kablolarını ve pwm kablolarını buraya takıyorsun. Evet bildiğin standart kontrolcü. Efekt olayına gelirsek kontrolcü ile alakası yok signalrgb uygulamasını yüklüyorsun sistemine orada yüzlerce renk ayarı var...
  6. Dustares

Harran Gastronomi Nasıl Gidilir mi

Yurt kampüsün içinde değil yakınında 1-2Km falan yürüyerek gidilir. Yurda gidersen şehirle alakan kalmaz çünkü otobüs ile şehir arası 30-45dk falan şehir dışına yapmışlar yani üniyi. Ama arada merkeze inersin awmde bir şey yiyip içer gezersin yoksa o ünide kafayı yersin. Ben ve merkezde oturup...
  7. Dustares

Harran Gastronomi Nasıl Gidilir mi

Osmanbey kampüsü içerisindeyse baya sıkıntı yer. Şehirden çok uzak bir yerde devasa büyük bir kampüs. Trnin en büyük kampüslerinden biri yani. Sabah otobüs toplama merkezinden kalkıyor otobüsler tıkış tıkış. Klima açsada fark etmiyor. Otobüs kampüs içinde duruyor kalanı sen yürüyorsun ( baya...
  8. Dustares

Evet evet birde Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde satarsa taksitle alırız 😁 Bekle beni asiahorse umbra hub 😍
  9. Dustares

Galiba asiahorse markasının ürünlerini getirip satacaktı trde konu açmıştı bir aralar. Yanlış hatırlıyorsam kb.
  10. Dustares

| Acil | Alınır mı ? 23k - Kasa+Monitör+Ekipman

Evet fiyatı güzel. Monitör ve ekipmanların da yanında olması şahane tek eksisi bence psu. O da değiştirilir sorun değil.
  11. Dustares

180 ile arasındaki fark anlaşılıyor mu gözle ? Benim önceki monitörde 180hz di
  12. Dustares

ürün nasıl memnun musun o akıcılığı hisettiriyor mu ?
  13. Dustares

Allah allah nereden aldın sen ??? 1787083469 satıcı falan neydi
  14. Dustares

o nasıl oluyor ?
  15. Dustares

Arkadaşlar merhaba bu monitör alınır mı? ? Lenovo 320hz olanı alacaktım taksit imkanı yok diye alamıyorum. Ve böyle bir ürün betaplus satıcısından alınır mı ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DQHXLN6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AZA5KK07ASIQ0&psc=1
Geri