Dustares isimli üyenin son içerikleri

1. Dustares

Yardım Bu Takası Yapmalı Mıyım?

Kartı değişmek istiyorsan ve 12gb vram beni bozmaz diyorsan mantıklı. Fakat senin kartın daha güçlü. Bir yandan da nvidia altyapısı ve driveri çok iyi bir kart. Dropçular dediğin olay ise arkadaşın sistemindeki darboğazdan kaynaklanıyordur.
  2. Dustares

4k Civarı Klavye Önerisi

Kral plastik ama alüminyumdan farkı yok
  3. Dustares

Sanki Gemini Engelli Bende Onu Mutlu Etmeye Çalışıyorum

harbi o olayda var
  4. Dustares

Sanki Gemini Engelli Bende Onu Mutlu Etmeye Çalışıyorum

az önce telefondan sildim geminiyi deli ediyor insanı
  5. Dustares

Yardım İkinci El 35-40 Bin TL Laptop Önerisi

Konu başlığına baktınız mı ?
  6. Dustares

Yardım İkinci El 35-40 Bin TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhabalar kasamı satıp laptopa geçeceğim alıcısı var ikinci el laptoplara baktımda fiyatlar uçuk 5xxx serisi kartlı bir laptopa geçmeyi düşünüyorum bu bütçede var mıdır ? Laptop bilgim fazla yok yardımınıza sığınıyorum 🥹
  7. Dustares

4k Civarı Klavye Önerisi

alınmaz o
  8. Dustares

2000 TL Bandında Mouse Önerisi

2k bütçe ile A9 Plus ve Darmoshark m3 v2 var. Bütçe 2600-2700e falan çıkarsa beast one'yede bakabilirsin.
  9. Dustares

4k Civarı Klavye Önerisi

Bütçe bu kadar çıkarsa bunu alabilirsin. https://wraithesports.com/products/atk-rs7-air-klavye-manyetik-switch-he?srsltid=AU7gw4VKdFfVwguTs5U6Gf8hgcA0cFB34fSjfAhIGUsZig6yKxymCuLo
  10. Dustares

Bilgisayar Aksamı Siparişlerinde Sürekli Olarak Yanlış ve Ya 2. El Ürün Gönderilmesi

sağlam satıcından alırsan sorun olmuyor genelde. işlemci sorun değil hazır sisteme takıp sökmüş olabilirler. ram belkide 3200mhz değildir xmp ile 3600 olmuştur. için rahat değilse ve 14 gün cayma hakkın bitmdiyse iade edebilirsin. son olarak ekran kartını direk iade et 16 yerine 8gb nedir bu...
  11. Dustares

🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6500 TL (Ateşli Gif)

bedava 1791197794 pahalı vatan bir ara gece indiriminde o fiyata vermişti
  12. Dustares

Asiahorse Umbra ARGB V2 Hub ile İlgili Sorum Var

v2 versiyonunda çözmüşlerdir herhalde o sorunu. ortalama bir hubun 1k olduğu dönemde 1.5k umbra için çok iyi
  13. Dustares

Slayer X7t Xl-5070 Laptop Nasıl Sizce?

ağabeyimde var yazılım mühendisi kendisi. 60k ya almıştı bu paralara alınmaz ama çok güzel cihaz
Geri