O dediğiniz arkadaş benim. Salı günü sipariş ettim bugün geldi. Akşamındada indirime girdi neyse herşeyde vardır bir hayır. Ama kartı alacak arkadaşlar bir saniye düşünmesin mükemmel bir şey.
Gördüm hocam gördüm valla yapacak bir şey yok bir bardak soğuk su içerim artık
1784921791
bu arada normal sürümünü 10-11e peynir ekmek gibi aldılar bu seriye 11.500 bedava
Tekrardan teşekkürler hocam
1784920006
Of ya keşke bekleseydim bugünü 12800e aldık 11500 olmuş 1300 TL'ye kulaklık alırdım en azından. Neyse sağlık olsun.
Hocam ben bu sisteme 1080p monitör almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? şu lenovonun meşhur 320hz olan modeli.
1784916353
Bende başta siyah dizecektim sıvı soğutmayı indirimde alınca ve kasada en çok dikkat çeken parça olduğu için direk sistemi beyaza çevirdim
Benim normalde bu sparkleden haberim yoktu düz siyah modeli alacaktım hatta baya inceleme izledim kutu içeriği baya premiumdu onun. Sonra bunu görünce kutu içeriği umrumda olmadı hem kasamı dolu gösterdi hemde beyaz 🤤
valla kurcaladımda anlamadım sildim sonra bakınırım bugün başka programlara olmadı yine yüklerim
1784916154
Sigara falan kullanmıyorum onun baya etkisi olur diye düşünüyorum onun dışında ara ara silirim.
Kanka bu arada argbleri kontrol etmek için uygulama önerin varmı? Signal rgb yükledim beğenemedim ışıklar 10fps gibi dönüyor ve karışık armory create yükleyecektim fazla ram yer diye korkuyorum zaten 16 ramın çoğu gitti Windowsa falan @flyingatm
Çok teşekkür ederim hocam 2.5 ayın sonunda ddr5 sistemi dizmeyi başardım ikinci el sıfır karışık dizdim ve ikinci el parçaların riskini göze aldım her şey sorunsuz çalıştı güncellemeleri driverleri vs ayarladım. Ekipmanlar gelince güzel bir oyun testlerini yaparım. Ben ilk elime aldım dedim bu ne...
Ekran kartı bugün geldi açtım inceledim sonra montajladım. Ekran kartı 3 fanlı olduğu için inanılmaz büyük bir şey malzeme kalitesi orta diyebilirim. Şahsen rengi benim hoşuma gitmedi ben bembeyaz bir şey bekliyordum gelen kart elimde beyaz görünüyordu sisteme takınca bembeyaz sistemin içinde...