Şimdiden hayırlı olsun hocam güzel tercih. Birde sipariş versen en erken pazartesi kargoya verilecek. Acele etmeden pazartesiye kadar araştır incelemerini izle öyle sipariş et. Hafta içi 14.00 kadar sipariş verirsen kargoya veriyorlar. Birde şansına yeni zamn yaptılar yoksa daha ucuza alırdın...
Logo siyah olduğu için belli olmuyor olabilir. Veya siyah renkte görünmez diye logo yoktur. Hz konusuna gelirsek googledeki siteler yanlış gösteriyor sanırım razerin birtane driveri vardı o tam doğru hzyi veriyordu.
Merhabalar eskiden 4060 kartım vardı Nvidia appten direk kayıt alabiliyordum ve baya kaliteliydi. Şimdi arc b580 kartım var hangi uygulama, program ile kayıt almamı önerirsiniz? Çoğunlukla valo cs kliplerimi kaydetmek için kullanacağım. Aklımda obs var onunda kalitesi nasıldır bilmiyorum.
18e girince 3 bankadan hesap açtım. Kart isteyince uygulamadan baktım troy görünüyor aradım MasterCard istiyorum dedim talebinizi iletiyorum dediler ve MasterCard geldi.
1788978971
Bu şekilde arayarak 3 kartıda MasterCard aldım.
Fsp psuları kaliteli ama benim bir defa kullanma şansım olmuştu manyak bir şekilde cw yapıyordu. Direk elden çıkardım. High Power güzel marka diye biliyorum. Abdullah abide ikinci el sistem toplama videolarında kullanıyordu.