hocam bu iş monitörle olcak iş olsaydı keşke ... 244 de alsan yeteneğin refleksin yettiği kadar alıyosun kili . 60 hz 15 inç laptop monitörüyle 2017 de global elite oldum son 3 yıldır csgoyu açmadım bile.
Belki masaüstündeyken bu şekildedir diye onu da denedim yazmayı unutmuşum özür dilerim . Hiçbi fark olmadı oyundayken de değilken de 0.79 ghz gösteriyor ve oyunlarda kasma yapıyor.
Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür laptopumun macununu değiştirmekle uğraşıyorum . Laptopun içindeki vidalardan biri yalama olduğu için macunu hala süremedim. Vidayı cıkarmaya calısırken anakartı bir miktar çizdim hatta. Bilgisayarı macun değiştirmeden kapattım bilgisayarı geri açtığımda işlemcim 0.79...
Arkadaşlar LoL'da +200 fps almama rağmen kasıyor gibi his veriyor . V-sync açtığımda fps 55 e sabitleniyor . Monitörüm 72 hz ve 1 oyun atıp pc resetleyince yine +200 fps oluyor fakat bu kez kasmıyor ... Bu sorunun sebebi nedir?
Hangi oyun kasıp hangi oyun kasmayacağını anlayamadığım için pc...
Arkadaşlar James Donkey 712 kullanıyorm lakin kulaklığın driverını bulamadım. bulduğum driverlarda da kulaklığı görmedi . Bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla gamepower medusa driveri ile kullanılıyormuş doğru mudur sizce?
Hocam saniyede 1.8 mb gibi bi hızla indirirsen ve gta 5 65gb sanırım
1 dakikada 108mb
1 saatte 6.480mb
10 saatte iniyor . Tabi bu max sayılar 8-9 saate de inebilir ama ortalama zaman bu.
Hocam para verip almışım o kadar full seste de kaliteli olsun istiyor insan 😄 Arkadaşımda logitech g332 var nerdeyse aynı yükseklikte ses veriyor ama taktığında ne bana ses geliyor ne benden ona.712 tam tersi ne dışarıyı tam kesiyor ne sesi tam tutuyor
James Donkey 712 kullanıyorum ve asla önermem. full ses açtığınızda dışarıya aşırı fazla ses gidiyor kafanızda takılıyken bile. Yanımda insanlar oturmuyor artık
Farklı yerden indirdiğim 2020 sürüm photoshop açılırken 1990-2020 ibaresi var.
Bu linkten 2020 sürüm after effects indirdiğimde 1992 - 2019 ibaresi var.