hocam banada klavye önerirsen sevinirim maks 1100 tl verebilirim yurt dışından olmasın mümkünse ayrıca %60 65 olmasına dikkat ediyorum küçük istiyorum çünkü araştırmalarımı yaptım ama rampageden başka çarem yok galiba sana sormak istedim
hocam ikisinden birini kullanıp yorum yapan olursa bu yorumu beğenebilir misiniz bildirim için bende iki monitör arasında kaldım
bu arada ben asus vg248q1b kullanıcısıyım eğer düşenen varsa bende yardımcı olurum
hocam bendede display port yazısı geldiği anda kendini resetliyordu yani açılış tuşuna bastıktan 2 3 saniye sonra res atıyordu ve döngü şeklinde devam ediyordu bu durum garantiye yolladım sizce garanti çözer mi bu işi bi bilgisi olan varsa banada yardım edebilirse çok iyi olur
Hocam ben v2x öneririm şuan kullanmaktayım eğer olurda v2x alırsan thx spatial audioyu sana bedavaya yapma yolunu anlatabilirim mesaj atman yeterli hocam
Hocam öncelikle selamlar dün seninle aynı problemi yaşamaya başladım ve direkt seninde denediğin yöntemleri denedim(bir çoğunu) yapmadığım tek şey şu kaldı bi usbye bios kurup bios güncellemesi yapmayı denemedim ayrıca bugün saat 18e kadar garantiye yollamak için kutuladım hazır sistemimi sence...
Arkadaşlar bu sıkıntım dün gece başladı açma düğmesine bastığım zaman daha neredeyse monitör açılmadan reset atıyor kendine ve döngüye giriyor devam edip duruyor ayrıca buraya video çekip de koyabilirim isteyen için
Denediğim yöntemler:
-Bios pilini çıkarıp 2 3 dakika bekleyip tekrar...
dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler...
hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için direkt gidicem şubeden teslim alıcam iptale düşmeden gerisi allah kerim fatih terim
1699510397
7 kasımda alanların ellerine ulaştımı acaba bi bilgisi olan var mı ?