Merhaba HyperX Cloud 2 kullanıcısıyım Soundpad satın aldım fakat Discord'da Soundpad üzerinden kulaklığımı seçsemde hiçbir şekilde uygulamayı kullanamıyorum ve şöyle bir sıkıntı var uygulama mikrofonumu görmeyip kayıt aygıtı olarak görüyor resimde gördüğünüz gibi bilen birisi yardımcı olabilirse...
Merhaba bu gün yeni bir monitör aldım ayarlarını yapmaya çalışıyordum fakat bilmediğim bir kaç şey var
https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2721ff-180hz-05ms-hdmi-dp-type-c-freesync-g-sync-ss-ips-fhd-gaming-monitor_u25422
aldığım monitör bu fakat ayarlarını bilemedim yardımcı olursanız...
Merhabalar 3060ti 12400f 16gb ram var fakat 32 ye yükseltmek istiyorum güzel 16x2 32gb ram önerisi olan var mı acaba ? uygun fiyat performansı böyle iyi
Merhaba arkadaşlar i5 12400f işlemciye sahibim, işlemcime overclock yapmak istiyorum anakartımda Prime B660M-K D4 internette yapılmıyor tarzı şeyler yazmışlar fakat bir sormak istedim.
Peki bu 2 fanlı ekran kartları ile 3 fanlı ekran kartları arasındaki tek fark fanı 3 olması mı ?
1678142933
Hocam psu ve rami hallederiz diğerleri iyi ise amd işlemci almak istemiyorum benim derdim orda.