Neler Yeni

Sizce bu sistem alınır mı ?

Can...

80+ Platinum
Tamamdır peki bir şey sorucam benim bu attığım sistem dizdiğim yani ne kadar kötü olabilir ki meraktan soruyorum yani berbat performans mı alırım ?
Son olarak şunu bırakıp gideyim yatcam

17 k cebine fazlasıyla paran kalır anakart zevkin varsa onu günceller veya ekstra ssd alırsın kafana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu 2 fanlı ekran kartları ile 3 fanlı ekran kartları arasındaki tek fark fanı 3 olması mı ?

Hocam psu ve rami hallederiz diğerleri iyi ise amd işlemci almak istemiyorum benim derdim orda.
Fark yok ısınan kart değil 3060 3 fan fantazi biraz son attığım sisteme bak hocam o zman intel güzelde uygun sa

dyspaire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ege tahmaz
Son olarak şunu bırakıp gideyim yatcam

17 k cebine fazlasıyla paran kalır anakart zevkin varsa onu günceller veya ekstra ssd alırsın kafana göre

Fark yok ısınan kart değil 3060 3 fan fantazi biraz son attığım sisteme bak hocam o zman intel güzelde uygun sa
Vallaha bu iyiymiş hemde ucuz işlemci aynı benim attıgım ekran kartı ile bu sistemdeki ekran kartının farkı nedir ?

Can...

80+ Platinum
Vallaha bu iyiymiş hemde ucuz işlemci aynı benim attıgım ekran kartı ile bu sistemdeki ekran kartının farkı nedir ?
Pek farkı yok hocam 3 fan sadece büyük sevenler için önemli farkı yok yüksek modellerde fark ediyor ama

Alabilirsin yani kafan rahat olsn sorun çıkarmaz ısı vs

dyspaire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ege tahmaz
Pek farkı yok hocam 3 fan sadece büyük sevenler için önemli farkı yok yüksek modellerde fark ediyor ama

Alabilirsin yani kafan rahat olsn sorun çıkarmaz ısı vs
Vallaha bu sistem iyiymiş benim yaptıgığımdan baya bi fiyat farkı var nedenki

Can...

80+ Platinum
Hazır sistem çünkü ondan ucuz tek tek aldığın zaman ekran kartı ve diğer parçaları pahalı kaçıyor firmalarda ürünleri hızlı satabilmek ve yüksek satış için toplu veriyor kazan kazan durumu alan memnun satan memnun

Bir çakallık yok yani için rahat olsun neyse ben kaçar Allah'a emanet

dyspaire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ege tahmaz
Hazır sistem çünkü ondan ucuz tek tek aldığın zaman ekran kartı ve diğer parçaları pahalı kaçıyor firmalarda ürünleri hızlı satabilmek ve yüksek satış için toplu veriyor kazan kazan durumu alan memnun satan memnun

Bir çakallık yok yani için rahat olsun neyse ben kaçar Allah'a emanet
Teşekkür ederim yardımın için iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,908
Üyeler
159,555
Son üye
mustolak