e m r e isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ssteam aile uyari verito

hesaba gırıs yapma tarafı dogru ama ıkı tarafında yapmasına gerek yok sen onun hesabına gırıp onaylayabılırsın
  2. E

Rtx 5070 mi 5060 ti 16 GB mi

kimin sözü bunlar :D
  3. E

Ekran kartında perfonmans kaybı

formattan sonra yukle bak yaptıgın ayarlar hala duruyormu eger durmuyorsa sıfırla kullanmaya devam et drıverı yuklemeyı unutma
  4. E

ÇÖKME KASMA GİBİ DURUMLAR YOKKEN BİR ANDA OYUNLAR HATA VERİP COKUYOR

drvıerın guncel ve oyun dosyalarını dogruladın mı
  5. E

hangı uygulamadan yaptın ayarları
  6. E

2026'da RX 580 alınır mı?

bana da cok geldı 14 pazarlık yaparak ındırmeye calıs 1660superlı olan kasayı tercıh ederdım ben
  7. E

İşlemci nasıl kargolanır??

cok bellı evet
  8. E

herhalde o ayar mhz ve voltajdan kısarak cok performans kaybetmeden sıcaklıgı dusurecek bır ayar yanı stok halıne ceksen eskı performansı gorursun ama eger hata falan almıyorsa boyle de kalabılır
  9. E

herhalde o zekı arkadas sensın ve oncekı konuyu okumadım arkanda sallamıyorum yuzune de soylerım cok zekısınn ve bende zaten 5700x3d al demedım sen neye kudurdun anlamadım. bırde gulucuk koyuyor ayrıca ben sızın dedıgnıe yanlıs demedım 5700x3d alacagına ddr5 gecmek dogru bır hareket ama fps...
  10. E

Baska oyunda olmasi gerekenden dusuk fps aliyormusun
  11. E

Chipset ve bios güncelleyerek ya da yaptigin herhangi bir ayar varsa stoga cek xmp falan ac windows guncellemesi varsa onlari yap driveri sil yukle kesinlikle yazilimsal bir sorun bu O bu değilde oyuna bende girmiyor sen nasil dm girdin
  12. E

ordakı ayarlardan kendın acmalısın 1773897434
  13. E

soyle bır vıdeo buldum senle aynı map daha ıyı karsılasıtrma yaparız ekran kartı kullanımın normalmıs senın vıdeonda sadece cekırdek kullanımları oldugu ıcın işlemcinin sıcaklıgnı kac wat cektını ve kac mhz de calıstıgnı bılmıyoruz
  14. E

vıdeo varda bır tek cekırdek kullanımlarını acmıssın ekran kartın 50 watlarda gezdıgnı gordum sorun bu olabılır mı sence ve yapay zeka sana neler yaptırdı soylermısın 1773897041 attıgın formatlar usb ıle temız formatmı yoksa wındwos uzerınden sıfırlama mı
  15. E

format denedın mı 3. defa sordum
Geri