e m r e isimli üyenin son içerikleri

1. E

Horizon 6 Alıp Pişman Olan Var mı?

UCUNDAN
  2. E

B450m S2h Gigabyte+ İntel Arc B580

b850 derken anakartı dıyorsan o anakart am5 soket senın sıstemın am4 soket. kaybedecıgn fps max 5 fps falan biosunu güncel tut kullan
  3. E

Amazon İade Kabul Eder mi ?

Zarar verme yok zaten. Beğenmemiş bana sordu bende konusunu açmak istedim söylerim ekstra temizleyip kutulayabilir
  4. E

Amazon İade Kabul Eder mi ?

Arkadaşıma aldıgmız huawei freebuds 5i yi iade etmek etmek istiyormuş beğenmediği için dediği kadarıyla kulaklıgı 20 dk kullanmış ce cıkarırken kulaklık kutusunun etrafına beyaz bir bant gibi bir şey çekmişler onu hafif yırtmış yarın göndericekmiş iade kabul edılır mi
  5. E

Tr cihazından icloud ile yd cihazında aramaları cevaplamak

hocam tekrardan merhabalar . telefonum 3 gün önce geldi ve tüm kurumları aktarmaları vs yaptım. suanda hattım tr cıhazı olan 6s de. 16 pro maxe aynı ıcloud hesabını gırerek arama ve smslerımı o cıhaza aktarabılıyorum. aktarma derken yanı 6s de bildirim düşüyor ama icloud sayesınde ben 16 pro max...
  6. E

Max 2600 TL Kulaklık Önerisi

[H3 id='Huawei+FreeBuds+5i']Huawei FreeBuds 5i [/H3] bu modelı aldık kullanan ya da bilgisi olan varmı
  7. E

Aula Win60 He Max Vs Win68 He

win 68 he max kullanıyorum sorun varsa sorabılırsın
  8. E

Max 2600 TL Kulaklık Önerisi

konuyu kendim için değil de arkadaşım için açıyorum bütcesi max 2600tlymiş ve kulakiçi kulaklık önermemi istedi oyun ve müzik dinlemek için vs kullanacak önerilerinizi bekliyorum
  9. E

Işlemci Yükseltme Önerisi

alirsinda cok fark etmez
  10. E

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

Yok hocam pompa saglam fanlar titriyor
  11. E

Nvidia ve Windows'dan "Pc'nin Yeni Çağı" Paylaşımı!

olsun ben bır daha pert ederım o paraya
  12. E

Nvidia ve Windows'dan "Pc'nin Yeni Çağı" Paylaşımı!

o paraya gider tofaş alır pert olana kadar binlerim :D
  13. E

Monitörde Yenileme Hızı O Kadar Da Önemli mi?

oynadıgın oyunlar ıcın 60hz yetersız.
  14. E

AMD Ryzen 5 7500f E Soğutucu

var ama onda 4 bakir boru var ve fiyat olarak da bu modelden cok ucuz degil
  15. E

Işlemci Yükseltme Önerisi

onu kullanmaddım ama 3 5 derece cok bır farkı yoktur
Geri