g435 wireless kulaklık satın aldım gelir gelmez iphone telefonumda denedim full ses de ve bir sorun göremedim ancak cihazı pcye bağladığımda ses full de olmasına rağmen çok az geliyor yardımcı olabilecek var mıdır?
Merhabalar. FIFA 22 oyunu stabil sorunsuz oynayabiliyorum fakat Volta moduna geçtiğimde böyle bir hata ile karşılaşmaktayım ve de oyundan atıyor. Sorun nedir?
Sistemim;
AMD Ryzen 5 4600H Radeon Graphics.
8 GB RAM.
Huawei Matebook D16.
cs:go operasyon hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim her hafta 3'er kasa alıp satıyorum ancak gün geçtikçe fiyatları düşüyor operasyonlar bitince artacak mı ne yapılmalı yıldızlarla kasa mı açmalıyım satmaya devam mı etmeliyim?
Zotac NVIDIA GeForce GTX 1650 AMP Core ZT-T16520J-10L 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı bu ekran kartıma FreeSync özelliği mevcut monitör arıyorum bütçe 1.000₺ 2. el sıfır fark etmez yardımcı olabilecek arkadaşlarım olursa sevinirim Teşekkürler.
gaming ile uğraşan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
elimde bulunan parçalara ek sistem topladık haliyle monitörüm eski kaldı ekran kartı için hdmı to vga dönüştürücü ile görüntü aldık ancak CS-GO ya girince harita yüklenip tam oyuna gireceğinde bu dönüştürücü görüntüyü kesiyor ,
Sistem...