Beyler öncelşkle SelamunAleyküm , Anakartımda ARGBsoketi olmadığından ve işlemci fanımın ARGB özelliğini çalıştırmak istediğim için aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi bir ARGB kontolcü aldım ancak fanı taktım sata gücünüde taktım ancak fanlarımın rengi gelmedi satıcısına sordum dediki anakarta...
evvet beyler ülkemizin şuanda bulunduğu ekonomi içinde windows 11 imi CMD den kurmam gerekiyor sizce CMD den etkinleştirmek zararlımı veya başka nereden etkinleştirebilirim İyi günler dileram
Sinerjiden glorius model o değiştirdim ürün glorius model o GOM gönderdiğim model o 67 gramdı şimdiki gelen model o GOM 57 gram sizce çakmamı birde mousenin içşinden lehim pastası kokusu geliyor ama sıfır iyi akşamlar
ya arkadaş ortamı flan yok aileyle anlaşamıyom açık söylemek gerekirse he hedeflerde malum ne hedefi koyayımki kendime her şey hergeeçn gün pahalanıyor hocam
Hocam öncelikle SA ben artık herşeyden çok sıkılmış bir vaziyetteyim gerekse siyaset dolayı ile gerekse hayat vb geçim sıkıntılarıyla kendimi çok yoruyorum.bilgisayar da sıktı artık k günde 12 saat bilgisayar oynuyorum dün seçim vesairesiyle 15 saat oldu :D bana nacizane bi öneriniz varmı Saoul...
discord botuma eğik çizgi (/) komutu eklemek istiyorum o olmadan aktif geliştirici gelmiyor nasıl eklerim yapabilirim acil
1683745110
bunu nasıl revize edebilirim b