Echoo isimli üyenin son içerikleri

1. Echoo

Yardım VALORANT AMD İNPUT LAG

Biostan Ram ayarlarını, işlemci ayarlarını yapabilirsin overclock olarak. Ayrıyetten Revıos kurabilirsin birazda olsa yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Driver ve win11'in günelleştirmelerine falan bak. Benim de sorunum INPUT Lag sorunu bir türlü çözüm bulamadım ama dediğim bu yöntemlere...
  2. Echoo

Oyunlarda INPUT lag Sorunu..

aynı sorun devam ediyor değişen bir şey yok valla
  3. Echoo

@spartanhause internetsiz gir dene diyorsan cs2 için deneyebilirim. ama internet kaynaklı sorun olup olmadığını bilmiyorum 1766249738 Denedim yine aynı sorun devam ediyor
  4. Echoo

Dediğini yapmaya kalktığımda ethernet kesiliyor.
  5. Echoo

Ağ bağdaştırıcılarını mı istiyorsun ? 1766242907
  6. Echoo

Evet aşırı derecede en son çare format düşünüyorum win11'den kaynaklı olmuş olabilir düşüncesi geliyor aklıma artık. Aklıma gelen her şeyi denedim anlık yükselip oyundan atması sorun oluşturuyor. Hani yükselir iner anlık map yüklenmez vs anlarım onu ama oyundan atma durumu söz konusu olunca...
  7. Echoo

Tek Monitör ile denedim dediklerini yine aynı durum söz konusuydu. Güç tasarruf modları ilk kurulduğundan kapalı direkt. Açarak da denendi yine sorun aynı. BIOS pili çıkartıp 10 dk bekledim sıfırlandıktan sonrada sorun devam ediyor. Tek şuan sistemi format atılmadı. Bundan önce 7900x vardı...
  8. Echoo

Denediğim yöntemleri ileteyim ben ; Revıos yüklendi gereksiz her şey silindi. DDU ile ekran kartını sildim tekrardan sıfırdan kurulum yapıldı güncel ve eski versiyon devam etti sorun. İkinci monitör söküldü denedim aynı sorun. Sürü drvierları güncel Klavyenin driverını sildim denedim aynı. Mouse...
  9. Echoo

Tek olay cs2'de değil. Özel sunucu kendi kurduğum sunucuda denedim bu olay valorantta da oluyor farklı oyunlarda da mevcut. CS2 için geçerli değil sadece tüm oyunlarda olmaktadır. DNS ping değerlerim falan sabit INPUT lag farklı senin dediğini anladım ama oyunlarda ki yaşadığım sorun internet...
  10. Echoo

Sistem bileşenleri ; gıgbayte 5070 Tİ ryzen 7 9800x3d G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL32 DDR5 AMD EXPO Ram (F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR) Msı b650gaming plus wifi 850w+80 plus psu 2tb ssd + 1tb ssd + 1tb harddisk rog strıx flare II anımate klavye pro x suplerlıgh 2 dex mouse 2 adet...
  11. Echoo

Ryzen 5 3600X + RTX 2070 SUPER sistemde aldığım performans iyi değil

Ekran kartı driver güncellemesini dün yaptım , anakart bios güncellemesini sitesinden indirdim ve otomatik yaptı. Bir arkadaşım monitördende kaynaklı olabiliyor dedi. 60 Hz monitör var elimde şuan bunu kullanıyorum. 144 hz'e geçtiğimde düzelir diye umuyorum yoksa kafayı yemek üzereyim
  12. Echoo

Ryzen 5 3600X + RTX 2070 SUPER sistemde aldığım performans iyi değil

Merhabalar abilerim kardeşlerim ben toplama bilgisayar yaptım ama oyunlarda nedense düşük fps alıyorum bilgi verirseniz memnun olurum.. Sistem Özellikleri ; B450 Tomohawk Max Gskill 2x8 3600 Mhz CL16 2070 Super Gaming X Trio Ryzen 5 3600x İşlemci 500 gb SSD 3500/3200 Valorantta 200'ün üstünü...
Geri