Merhaba normalde displayport ile bir monitör kullanıyorum. Eski bir asus monitörüm vardı 2 ekran yapmak istedim eski nesil hdmi kablosu ile kullanmaya çalıştım fakat hdmi signal hatası veriyor ekran kartı üstünde eski hdmi girişi yok kasada var fakat görüntü gelmedi tabi ekran kartım rx7700xt...
Merhaba iyi forumlar arkadaşımın maksimum 45bin TL bütçesi Bu kasayı bulduk SSD yi 1tb kasayı xpg yapınca 41bin TL oluyor 45bin TL yada çok az yukarısına kadar önerilerinizi bekliyorum
ea play 1 dolar a düşünce satın aldım fc26 yükledim fakat oyun açılmıyor küçük pencerede yükleme yapıyor sonra siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor sildim diğer ssdye yükledim bir şey değişmedi yardımcı olursanız sevinirim
Pazar günü sipariş ettim şimdi geldi zaten reis gayet kontrol ediliyor hızı iyi dengeli seviyede tasarımı büyüklüğü falanda çok iyi alçak varsa öneririm
Başlıkta yazdığım mousepad alınır alınırsa sizce hybrid mi yoksa speed mi alınmalı fps de hikaye de oynarım ama fps agırlıklı biraz daha başka mousepad önerilerinede açığım
Merhaba, başlıkta yazdığım koltuğu almayı düşünüyorum diğer markalarda baktım fakat destek ekiplerinin çok kötü olduğunu duydum. Bir sorun durumunda Hawk daha güvenilir duruyor. Kullanmış kişiler fikirlerini deneyimlerini yazarsa sevinirim iyi günler.
Merhaba Bu mouse u almayı düşünüyorum pilli olması sorun gibi gelmiyor iki tane şarj edilebilir pil almayı düşünüyorum alırsam fps oyunları oynuyorum genelde palm-fingertip arası değişiyor tutma şeklim elim ortalama büyüklükte alınır mı?
Merhaba 3500tl ye mouse arıyorum tutuş şeklim palm-fingertip arası değişiyor oyuna göre. Elim 16-17cm fiyat biraz yükselebilir öneriler için teşekkürler
Merhaba Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum bu fiyata rx 7700xt li ddr5 sistem yok 7500f rx7700xt sistemler 33 34 bin bandında 4060 da tercih etmek istemiyorum 8400f 7500f e göre güçsüz olsa da bu sistem için alınır mı iyi forumlar