Ednees isimli üyenin son içerikleri

1. Ednees

PUBG SİSTEM ÖNERİSİ.

Telaştan burayı unutmuştum. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz dostlar. Teşekkürler.
  2. Ednees

PUBG SİSTEM ÖNERİSİ.

Uzun zamandan beri kullanıyorum :) Bu zaman değiştirmesem ileride yeni değiştireceğim. İmkan oldukça 5-7 sene arası sistemlerimi yükseltme güncelleme yapma taraftarıyım her zaman. :) Yeni nesil her zaman daha iyi olur. Şahsi görüşüm tabi. Anakart: MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi AM4 Soket Anakart
  3. Ednees

PUBG SİSTEM ÖNERİSİ.

Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Evet Pubg'nin optimizasyonu çıktığından beri böyle zaten hiçbir zaman düzelmeye bile yaklaşamadı. Diğer maddi manevi tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Elimde ki ürünler: Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Samsung 1TB SAMSUNG 980...
  4. Ednees

PUBG SİSTEM ÖNERİSİ.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle. Msi 4080 suprimx ve Ryzen7 5800x3d'li sistemimi bozdum düğün için. Düğünden sonra DDR5 yeni nesil üst düzey bir sistem dizmek istiyorum. Aslında çok üst düzey değil çok harcanmak istemiyorum. 150-200k bandın üstüne çıkmak istemiyorum. Belki bu bütçe...
  5. Ednees

PUBG'de pc donuyor ve kalıyor.

Her akşam 4-5 maç oynuyorum kesinlikle bu problemi yaşıyorum. Normalde oyun hep akıcı hiçbir problem yok kasma takılma vs yaşamıyorum. Ansızın oyun donuyor kitleniyor ses vs de gelmiyor oyundan. Ama discordta ki arkadaşlarıma ses gidiyor. Ctrl Alt Delete yaptığımda görev yöneticisini...
  6. Ednees

PUBG oynarken bilgisayarım kitlenip donuyor.

Aynı sorun bende de mevcut, ne yaptın dostum çözebildin mi?
  7. Ednees

🔥İndirim Asus 360HZ G-Sync Monitör

Bu sabah ürün fiyatları akakçe üzerinde en düşük 13.500TL' den listeleniyordu, takip ettiğim bir üründü Hepsiburada üzerinde Sepetist mağazasında 10.999TL olarak satın aldım. Satın alacak arkadaşlar varsa kaçırmasınlar. QNR ve QN modeli arasında ki fark QNR modelinde ekstra olarak "Reflex...
  8. Ednees

Ryzen 9 5900x ve GTX 1080 darboğaz hakkında..

Varsayılan ayarlarla soktum Furmark'a varsa belli ayarlar yapabilirim.
  9. Ednees

hayır hocam sokmadım 1668505371
  10. Ednees

Hocam ssd ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum geçen gün kontrol ettim okumada yazmada herhangi bir sorun yok tam performans alıyordum ssd'den ama tekrar yapabilirim istediğiniz programlarla istediğiniz testleri yeter ki program ismi verin bana :) 1668504200 önemli olan paylaşmak dostum...
  11. Ednees

Dostum dediğin doğru fakat bi de şu yazıyı okur musun.. "Ekran kartı için darboğaz nedir? Yüksek hızlı bir oyun işlemcisi, çok daha yavaş bütçe dostu bir ekran kartı ile eşleştiğinde, CPU, görevleri beklendiği tamamlamaya devam edecektir ancak yavaş GPU, her zaman yetişemeyecektir. CPU, grafik...
  12. Ednees

evet dostum kurulu :) son sürüm.
  13. Ednees

evet oyun ssd'ye kurulu
  14. Ednees

ben böyle düşünmüyorum yalnız, şu videoya bakarsan bu dediğinin altının boş olduğunu anlarsın dostum :) eğer senin dediğin gibi olsa sadece 1080p çözünürlükte oyun oynayan bir oyuncunun işlemci ya da ekran kartı tarafında hiçbir zaman değişiklik yapmaması manidar oluyor, yanlış mı anladım...
  15. Ednees

M2, Samsung 980 Pro 1 TB - 6900/5000
Geri