Hocam bir arkadaş lenovo idea pad Pro önerdi kağıt üstünde amiral gemisi Bi cihaz fakat şikayet vara baktım 3 konuda da öyle bir cihaz olmadığı söyleniyor
Arkadaşlar amacım ders çalışmak ve uzun süreli kullanım olsun Bi kroniği olmasın istiyorum kalemli olması önemli olduğu için bütçe de max bu kadar çıkıyor...
1753198536
hocam sornumuz çözüldü çok büyükm ihtiamlle pump out yaşandı işlemci sıcaklıklarım normale döçndü tekrar sürdüm macunu %4 bi kesme var onun...
Hocam sorunu yanlış anlamışsınız formattan önce termal bakım yapıp mx6 sürdüm sıcaklıklarım 76 78 civarında idi cpu adına fakat formattan attıktan sonra...
Hocam nasıl oluyor o aklım almadı benim açıkcası chat gpt kullanırım bu tarz şeyler için o da macunla bakır arasında zamanla oturduğu için boşluk olabilir...
Hayır hocam online+trafik de denedim single da cpu aşırı kullanılıyor hatası almıyorum sadece ısınıyor bakıyorum fazla voltaj çekmiyor e kullanım da fazla...
hocam formattan sonra gefroce experince den ve intelin kendi sitesinden sürücülerimi kurdum biosumu yeni güncelledim yapılacak win update güncellemesi de...
hocam hp victus 16 laptopuma format attım format öncesi de mx6 termal macunla termal bakımını yaptım format öncesi sıcaklıklarım gayet normalken formattan...
Hocam bu debloat olayını araştırdım fakat açıkcası pek bişey bulamadım nasıl yapılır bilgi verme şansınız var mı
Bu arada yukarıda bir arkadaş ramlarin...
Win 11 hocam yani 45 dakika 1 saat onlime asetto oynadım sonrasında oldu bu bahsettiğim fakat formattan önce de bu şekil Chrome falan giriyordum Bi sıkıntı...
Yok hocam
1752962734
Hocam bulut indirme yspıyprum bir de işletim sistemi şişme gibi Bi durumda fps düşmesi yaşanmaz mı fps den çok şikayetçi değilim...
Hocam hp nin bios undan belli başlı donanınları kontrol edebiliyoruz diske baktığımda sağlığı normal gözüküyordu diye hatırlıyorum ama driverlarını kurmadan...