Epic Games'te görseldeki gibi "Install Failed" (Kurulum Başarısız) hatası alıyorum. Oyunun yarısını indirmiştim ama geç saat olduğu için dün gece durdurmuştum. Bu sabah da bilgisayarı başka bir odaya geçirdim. Normalde kablolu internet bağlıydı, Wi-Fi'ye geçtim. Yarıda kalan yükleme işlemini...
eFootball 2025'te online maçlarda rakiple bağlantı kurulamıyor hatası alıyordum. Cihazdan kaynaklı olduğunu düşünüyordum, yeni iPad cihaz aldım ve onda da aynı sorun var. Sorun galiba internetten kaynaklı. Bu sorun canımı sıkmaya başladı. Vpn açmadan online maça giremiyorum. Bu sorunu nasıl...
EA FC 24'te "failed to launch Game" hatası alıyorum diğer Windows kullanıcı hesabından oyuna girebiliyorum ama bu Windows kullanıcı hesabından giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Benim bir Razer 7.1 kulaklığım var 5-6 aydır kullanıyorum. Hiç bir sorun olmamıştı. Şimdi ise nedense kulaklığımdan ses gelmiyor. Realtek(R) Audio'yu seçtiğimde kulaklıktan ses geliyor ama mesela FIFA 23 ve PES 2021'de spiker sesi menü efekt sesi vs. gelmiyor.
Geçenlerde yanlışlıkla bir klasörü çok kez masaüstüne bile sığmayacak kadar çok kopyaladım yanlışlıkla. Çok kasıyordu masaüstü hiç bir simge gözükmüyordu ve o hesabı sildim yanlışlıkla dosyaları da sildim ve dosyaları sildiğimi farkedince sistemi eski bir güne döndürdüm ama yine de dosyalar...