Merhaba arkadaşlar, maalesef ki geçen yıl aldığım Hp EX900 Plus durduk yere bozuldu (biosta gözüküyor ancak biostaki diagnose tool test edemiyor) bu yüzden ben de daha güvenilir bir ssd almak istiyorum.
https://pttcell.com.tr/ hocam bu siteden online işlemlere gir, magnet hattından *952# çaldır sana şifre gönderiyorlar o şifreyle buradan girebiliyorsun. Biliyorum çok ilginç ama tek yolu böyle. Veya eğer 2 sim kullanıyosan ve diğeri de Türk Telekom ise hesapları ortak yönet şeyine magnet...
Hocam hızı değişiyor. Hafta içi 11 mb/s gördü. Ama haftasonu yoğunluktan ötürü bayağı bi sıkıntı çıkartıyor. Benim faturam 657 TL idi en son onun dışında sim kart ücreti hakkında bir bilgim yok. Ordaki çalışan istediğin cihaza takabilirsin dedi ister modemle ister telefonla şuan gayet iyi çalışıyor.
Dostum sana sordum ancak ben gittim bugün Türk Telekom şubesine :D Direkt aldım 300 Gblık olanını, telefonda çalışıyor şuan maçı izleyebiliyorum yurttan. Hotspot falan çalışıyor haberin olsun.
Çok teşekkür ederim, ayrıca benim de bir tanıdığım vardı ona sordum sanırsam belirli Türk Telekom mağazalarında bu tarifeler veriliyor, emin olmamakla birlikte modemin şart olup olmadığını öğrenmek lazım çünkü sim kart imei kilitli olabiliyormuş yani sadece modem sayesinde kullanılabilecek...
Hocam iyi günler, aynı şekilde ben de kykda kaldığım için bu tarifeyi çift sim şeklinde kullanarak almayı düşünüyorum. Bir gelişme var mıdır, öğrenebildiniz mi?
Ayrıca ultrası 1600 liraya geliyor.
1706382057
Hocam çok teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için, sonuç olarak 1k fark yerine m800 ultra alsam daha mı mantıklı olur? Garanti konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?
1706381492
Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.