Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
vgn dragonfly f1 pro
Arkadaşlar merhaba, şuanda Razer Deathadder v2 kablolu mouse kullanmaktayım. Ancak pratiklik açısından hem kablosuz hem kablolu olabilen mouse arıyorum. Önerdiğiniz mouse'un özelliklerini ve neden alınabileceğini (kalite, grip, terletme vs
.) açıklarsanız çok memnun olurum.
Önerilenler arasında çöp kalır.![]()
SteelSeries Aerox 3 Wireless Ultra Hafif Gaming Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri
SteelSeries Aerox 3 Wireless Ultra Hafif Gaming Mouse Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
1 tane inceleme videosu izlemen yeterli almak için. Fiyatı wireless mouselara göre bayağı uygundur
DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?vgn dragonfly f1 pro
Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.1 hafta önce ben de sizin gibi Razer Deathadder V2'den Dareu A950 Pro 4K'ya geçtim, memnunum.
Yakın fark vardır.DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?
DeLUX için kaplamasına kötü diyorlardı. Sizde mouse varsa tecrübenizi aktarabilir misiniz?Yakın fark vardır.
m800 ultimate değil de pro kullandım vgn yi daha çok beğendim ben. muhtemelen m800pro ve ultimate arasında malzeme kalitesi yoktur diye düşünüyorumDeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.
Evet şimdi baktım ben de bulamadım, stok tükendi herhalde. Ultra olanı değil, düz Pro 4K'dan bahsediyordum 1899 TL'ydi. Ultra olan magnezyum falan daha hafif, tabi daha tuzlu.DeLUX m800 ile arasında kalite farkı var değil mi?
Hocam o mouse'un satışı kalkmış sanırım hiçbir yerde göremedim ve fiyatı 5k'dan başlıyor.
Hocam dış kaplaması iyi mi DeLUX'un? Yabancı bir kanaldan izledim pek iyi değil diyordu.m800 ultimate değil de pro kullandım vgn yi daha çok beğendim ben. muhtemelen m800pro ve ultimate arasında malzeme kalitesi yoktur diye düşünüyorum
çok kötü değil, m800pro bi ara bin liraya satılıyodu ve o fiyat için aşırı kaliteliydi. ama vgn kalite olarak delux dan bir iki tık daha iyiHocam dış kaplaması iyi mi DeLUX'un? Yabancı bir kanaldan izledim pek iyi değil diyordu.
Sizce 1k fiyat farkına değer mi peki?piyasada yaygın olarak satılan hemen hemen bütün modelleri denemiş birisi olarak bu bütçede bundan iyi mouse olmadığını düşünüyorum![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
çok kötü değil, m800pro bi ara bin liraya satılıyodu ve o fiyat için aşırı kaliteliydi. ama vgn kalite olarak delux dan bir iki tık daha iyi
m800 pro şu anda 1700 tl civarında ama satıcısı berbat, ultra yurtdışından hemen hemen aynı paraya geliyo. tr garantili olsun diyosan bence wraithden vgn dragonfly al. şekil olarak hemen hemen aynılar, ikisi de çok büyük değilSizce 1k fiyat farkına değer mi peki?